Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013

Αυτοκτονούν, τρώνε από τους κάδους και εσύ μουγκός....Συνένοχος!

  Αυτοκτονία 50χρονου άνδρα στην Κατερίνη. Ο άνδρας έπεσε από την ταράτσα κτηρίου στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης.

 Μικρό παιδί, σήμερα σιτίζεται από κάδο σκουπιδιών......

Και εσύ μουγκός, τα λες με τους φίλους σου, την οικογένεια σου, αλλά παραμένεις μουγκός για την κοινωνία, για την εκάστοτε εξουσία.
* Βαρέθηκα τις δικαιολογίες σου. Δεν πάω σε συλλαλητήρια, συγκεντρώσεις γιατί θα ήμαστε λίγοι. Δεν πάω, γιατί τα κόμματα πρώτα τα ξεπουλάνε αυτά, δεν συμμετέχουν, δεν καλούν τα ίδια.
* Σε σιχάθηκα γιατί πριν 2 χρόνια, δεν ερχόσουν στις πλατείες γιατί έλεγες, ότι θα είναι εκεί τα κόμματα, που σήμερα κατηγορείς για αδράνεια.
* Σε ακούω να λες, ότι οι πορείες, τα συλλαλητήρια ξεπεράστηκαν, βρείτε άλλους τρόπους. Γιατί λεβέντη μου, δεν αντέχεις το περπάτημα;
* Αναφέρεσαι τέλος, για το πως καταντήσαμε σαν λαός, και θυμάσαι την έξοδο του Μεσολογγίου, το Ζάλογγο, τις Θερμοπύλες. Να σου θυμίσω, βέβαια ότι αυτοί οι Έλληνες, κουράστηκαν, περπάτησαν, ανέχθηκαν την διαφορετική άποψη του συναγωνιστή και κυρίως θυσίασαν την ζωή τους για την ελευθερία. Εσύ τι θα θυσιάσεις; Θα μας πεις;

Λοιπόν, εσύ αντέχεις την κατάσταση ακόμα......Βλέπεις καθημερινά, ότι δεν την αντέχουν χιλιάδες συμπατριωτών σου, ο αδελφός σου, ο φίλος σου ή μάνα σου. Οι Σαμαροβενιζέληδες, αδελφέ είναι αδίστακτοι, κυνικοί και δεδηλωμένοι εχθροί σου. Αν είσαι λάτρης της συνταγματικότητας, σου αναφέρω ότι προεκλογικά υφάρπαξαν την ψήφο σου με υποσχέσεις, που δεν τήρησαν.
* Συμφωνείς με κάποιο κόμμα της αντιπολίτευσης; Αγωνίσου μαζί με τα μέλη του
* Δεν συμφωνείς; no problem.....Υπάρχουν κινήσεις, και οργανώσεις δεκάδες, ψάξε τις!
* Πάλι δεν συμφωνείς; Κανένα θέμα, προχώρα ανένταχτος, αγωνίσου, φτιάξε και το δικό σου κόμμα, αδελφέ! Καλύτερος από τον Λοβέρδο είσαι, σίγουρα!

Ανέτρεψε τους, πριν ολοκληρώσουν την καταστροφή. Φώναξε, κατέβα στον δρόμο. Όσοι περισσότεροι λιμοκτονούν, όσοι περισσότεροι αυτοκτονούν, τόσο αυτά τα θύματα θα ψάχνουν και περισσότερους ενόχους. Και όταν εξαντληθούν με την ενοχοποίηση, μνημονιακών, τραπεζιτών και μιντιαρχών, θα έρθουν να ενοχοποιήσουν εσένα και εμένα.....
Θα κατηγορηθούμε για συνενοχή αργά ή γρήγορα, και θα καταδικαστούμε!

Άνεμος Αντιστασης


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...