Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013

Μνημόνο διαρκείας μέχρι το 2020 Τρόικα και Γερμανοί βλέπουν 77 δις το χρηματοδοτικό κενό!


Το χρηματοδοτικό κενό για την Ελλάδα θα είναι μεγαλύτερο από το μέχρι στιγμής υπολογισθέν ποσό των 10 δισ. ευρώ, εκτιμά το γερμανικό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (SPD).

Οπως αναφέρει η Deutsche Welle, ο εκπρόσωπος των Σοσιαλδημοκρατών για θέματα προϋπολογισμού Κάρστεν Σνάιντερ, δήλωσε στην εφημερίδα Bild ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί περισσότερα χρήματα από τα 10-11 δισ. ευρώ μέχρι το 2015, όπως υπολογίζει η γερμανική κυβέρνηση (αλλά και το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών). 

Σύμφωνα με τον σοσιαλδημοκράτη πολιτικό, την περίοδο 2015-2020 η Ελλάδα θα παρουσιάσει ένα πρόσθετο χρηματοδοτικό κενό, το οποίο δεν μπορεί ακόμη να προσδιοριστεί ακριβώς, αλλά ασφαλώς θα πρόκειται για «διψήφιο νούμερο».

Το κενό προκύπτει από την παρατεινόμενη ύφεση και τις καθυστερήσεις στο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, τονίζει ο κ. Σνάιντερ, ο οποίος καλεί την κυβέρνηση της Ανγκελα Μέρκελ «να βάλει τα νούμερα στο τραπέζι όσο το δυνατόν ταχύτερα». 

Αλλωστε, όπως υπενθυμίζει, και η τρόικα είχε αποφανθεί, κατά την τελευταία ανάλυση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους, ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί συνολικά επιπλέον 77 δισ. ευρώ μέχρι το 2020.(Διαβάστε εδώ, από το Βήμα)

Δεν το λέει μόνο η Γερμανική Αντιπολίτευση, το λέει και η τρόικα. Βέβαια, κυβέρνηση και τα επικοινωνιακά της "παπαγαλάκια" δεν μας άφησαν να το μάθουμε. Η συνταγή είναι απλή, μία Ελλάδα που θα της λείπουν κάθε χρόνο 10 δις τουλάχιστον, θα μπαίνει σε νέο μνημόνιο, νέα μέτρα, και βέβαια η Ελλάδα γίνεται μακροχρόνια μία αποικία χρέους.

Το θέλετε αυτό, πατριώτες;;; Να ξαναψηφίσετε τότε Σαμαρά, στις επόμενες εκλογές!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...