Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

Δημοσκόπηση Metron Analysis για γέλια....Η ΝΔ μαζί με ΣΥΡΙΖΑ στο 29%

Μάχη στήθος με στήθος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δείχνει η νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για τον Ιούλιο, με την ΝΔ να προηγείται της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά 0,1%. Σταθερά τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή, στο όριο εισόδου η ΔΗΜΑΡ.

Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας «Επενδυτής», η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται πρώτη με ποσοστό 29,1%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί κατά πόδας με 29%. Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά τρίτη με ποσοστό 11,7%, ενώ την έκπληξη κάνει το ΚΚΕ το οποίο εμφανίζεται τέταρτο κόμμα με ποσοστό 6,9%, αφήνοντας πίσω του το ΠΑΣΟΚ με 6,8%. Στη συνέχεια, οι ΑΝ.ΕΛ ακολουθούν με ποσοστό 5,1%, ενώ στο όριο της εισόδου στη Βουλή βρίσκεται η ΔΗΜΑΡ με 3,1%. Από τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα, μεγάλη αύξηση παρουσιάζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι, οι οποίοι σημειώνουν ποσοστό ύψους 2,4%.

Στο ερώτημα «ποιος είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός», ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται πρώτος με ποσοστό 31% έναντι 11% του Αλέξη Τσίπρα, με το 40% να απαντά «κανένας».

Τέλος, στην ερώτηση σχετικά με το θέμα των πρόωρων εκλογών, το 64% επιθυμεί να συνεχίσει η κυβέρνηση την θητεία της, ενώ το 34% επιθυμεί πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Τα "παπαγαλάκια", άφησαν βέβαια να δίνουν στην ΝΔ, "αέρα" 2-3 μονάδων(πως θα μπορούσαν άλλωστε να γίνουν εντελώς "ρόμπα", και παρουσιάζουν ισοδυναμίες.

Δηλαδή η ΝΔ, αν γίνουν εκλογές, θα πάρει το ίδιο ποσοστό που πήρε τον Ιούνιο του 2012, όταν είχε υποσχεθεί  ότι δεν θα πάρει άλλα μέτρα......Αλλόκοτα πράγματα, δήλαδη. Και το ΠΑΣΟΚ του 3%, είναι κοντά στο 7%!

Επίσης μόνο 1 στους 3 ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούν κατάλληλο πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα....Είπαμε δεν είναι αρχηγικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τέτοια απαξίωση είναι λογική;; ΟΧΙ απαντάμε!

Η ΝΔ, είναι κάτω από το 25%, και πέφτει.....Είναι η αίσθηση μας!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...