Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013

Video-Μιχαλολιάκος: Όχι εξέγερση από λαό, αλλά από την άρχουσα τάξη

Ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, σε χθεσινή του εμφάνιση στο Extra μας έκανε "λιανά" τα πιστεύω του για τον ρόλο που πρέπει να έχει ο λαός όταν αδικείται, όταν πέφτει θύμα, από τις πολιτικές των κυβερνόντων μας.

Μας εξηγεί, ότι εκλογές δεν θα έχουμε τον Σεπτέμβριο, αφού δεν προβλέπει κοινωνική αναταραχή. Δεν την προβλέπει, γιατί μόνο η Αριστερά μπορεί να την προκαλέσει, αλλά δεν θα το κάνει γιατί είναι "πουλημένη"....Οι γνωστές ιστορίες για αγρίους, προσθέτουμε εμείς!
Μετά ο δημοσιογράφος τον ρωτάει, γιατί δεν στοχεύει η Χρυσή Αυγή να κάνει μία δεξιά λαϊκή εξέγερση. Και εκεί, λέει την αλήθεια, λέει αυτό που πιστεύει και ο εθνικοσοσιαλισμός. Δεν πιστεύει η Χρυσή Αυγή στην λαϊκή εξέγερση, αλλά στην επανάσταση εκ των άνω. Και μας το εξηγεί....Μία άρχουσα, ηγέτιδα τάξη θα κάνει την "επανάσταση"(Βρε λέτε, να εννοεί ως άρχουσα τάξη τους κακούς μασόνους;)......

Τέλος μας ανακουφίζει, λέγοντας μας ότι δεν έχει έρθει η ώρα της Χρυσής Αυγής ακόμα.....Κάτι σαν το ΚΚΕ αυτό μου ακούστηκε(το επιχειρημα εννοω, καμια ταυτιση ΚΚΕ, Χ.Α.)....Ψηφίστε μας, αλλά δεν είναι έτοιμες οι συνθήκες.
Λοιπόν, για τους ανυποψίαστους μέχρι σήμερα με την Χ.Α. Ο Μιχαλολιάκος είπε την αλήθεια. Είπε αυτό που λέει το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, και όλη η Αριστερά....Ότι η Χρυσή Αυγή, είναι εκπρόσωπος της πιο σκληρής έκφανσης της άρχουσας τάξης, που καλείται να πρωταγωνιστήσει τώρα, που η άρχουσα τάξη φοβάται τον λαό. Που μετά τον συνεχή ξεζούμισμα του λαού από μεριάς της, τρέμει την ανατροπή της από αυτόν. 

Εσύ αγανακτισμένε συντηρητικέ ψηφοφόρε.....Πόσες άρχουσες τάξεις αντέχεις ακόμα;

Άνεμος Αντίστασης


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...