Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

Η Παόλα στο ΚΚΕ...Το σύστημα καταρρέει εκ των έσω


Από προχθές σήμανε η αντίστροφη μέτρηση, όχι απλά για την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, αλλά για το καπιταλιστικό σύστημα στην χώρα. Ήδη, με εντολή Σαμαρά, πακετάρουν στο μέγαρο Μαξίμου, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, "μεγαλοκαρχαρίες" της χώρας, όπως ο Μπόμπολας, ο Βαρδινογιάννης, ο Κόκκαλης, κτλ έχουν εκδώσει αεροπορικά εισιτήρια για το εξωτερικό, χωρίς επιστροφή.....

Και όλα αυτά, μετά την δήλωση της γνωστής και δημοφιλούς αοιδού, Πάολα ότι στηρίζει το ΚΚΕ, και δήλωσε προσωπική θαυμάστρια της Αλέκας Παπαρήγα. Παρακάτω η δήλωση της Πάολα, που συγκλόνισε όχι μόνο το Ελληνικό, αλλά όλο το παγκόσμιο γίγνεσθαι!


Στο βίντεο βλέπετε, τον γνωστό πράκτορα του συστήματος, Γρηγόρη Αρναούτουγλου, να θέλει με ερώτηση του, να ταυτίσει την Πάολα με το ΠΑΣΟΚ, αλλά η δικιά μας δεν τσίμπησε.....Είπε Αλέκα Παπαρήγα και ξεκαθάρισε την θέση της!

Είναι γνωστό ότι το πρόβλημα της Αριστεράς μέχρι σήμερα, ήταν η μαζική απεύθυνση στους "νοικοκυραίους"...Αλλά η δήλωση της Πάολα, ήρθε να δώσει το σύνθημα της "κομμουνιστικής εισβολής" στην Ελλάδα, αφού πλέον το σύμβολο του νεοελληνικού τραγουδιού παίρνει στις πλάτες του, το κόμμα του Λαού, και το οδηγεί στην εξουσία!

Ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί πληροφορίες, που φέρουν την Πάολα έτοιμη να τραγουδήσει τον Ύμνο του ΕΑΜ,  και τους "Ήρωες"!

Πάντως στα παρασκήνια της εκπομπής, εντύπωση προκάλεσε η αρνητική της στάση, απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, χαρακτήριζε του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ οπορτουνιστές, και προέβλεπε, ότι η επόμενη μέρα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει νέο μνημόνιο!Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...