Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

Επιτέλους....Τέλος ο Τατσόπουλος από τον ΣΥΡΙΖΑΈπειτα από συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρα, η οποία διεξήχθη σε καλό κλίμα και μετά την ανακοίνωση του Προεδρείου της ΚΟ, που αποδοκίμαζε την πρόσφατη στάση του.

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο τι θα γίνει με την έδρα του βουλευτή.

Σχόλιο Α.Α.: Επιτέλους προσθέσαμε στον τίτλο, γιατί ο Τατσόπουλος ήταν ο πρώτος που με τις θέσεις του, πήρε αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Η πολιτική αποδοκιμασία του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, άφησε έκθετο τον Τατσόπουλο, αφού αποδοκιμάστηκε έντονα ο ίδιος, αλλά όχι οι επικριτές του, Μηλιός, Διαμαντόπουλος,και πολλοί άλλοι.....

Ο Αλέξης Τσίπρας, με τη δήλωση του, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαγράφει, αλλά δεν κρατάει κανέναν με το ζόρι, έδειξε τον δρόμο της εξόδου στον Τατσόπουλο, που ζήταγε κάλυψη από τις επιθέσεις που δέχθηκε και δεν την πήρε.! Ίσως, λέμε και εμείς, χιουμοριστικά, να είδε και το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης του ιστολογίου μας, όπου το 83% των αναγνωστών μας, ήταν υπέρ της αποπομπής του βουλευτή!

Με το θέμα της έδρας, χθες δήλωνε ότι δεν θα την παραδώσει, αν και σε παλιότερη συνέντευξη του, είχε πει "θεωρώ απαράδεκτο να μπαίνεις στη βουλή, και για οποιοδήποτε λόγο, συνειδησιακό για παραδειγμα, να έρχεσαι σε αντιπαράθεση με το κόμμα σου και να ανεξαρτητοποιείσαι και να παίρνεις και την έδρα σου μαζί. Θεωρώ απαράδεκτο να μη δίνεις την έδρα σου πίσω στο κόμμα, σε μια τέτοια περίπτωση, όπως έκαναν τα μέλη της ΔΗΜΑΡ, και άλλοι. Και το θεωρώ απαράδεκτο, διότι χωρίς το κόμμα, δεν θα έμπαινες στη βουλή.
Και εγώ είμαι έτοιμος να παραιτηθώ ανά πάσα στιγμή, το έχω άλλωστε αποδείξει στη ζωή μου, δεν κωλώνω"

Αυτά είχε πει...Μένει να πάρεις Πέτρε, την χθεσινή σου μπούρδα πίσω, και να παραιτηθείς και από βουλευτής!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...