Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014

Μανώλης Γλέζος: Αποδεκτή η συγγνώμη αλλά μας χρωστάτε 162 δισεκατομμύρια ευρώ χωρίς τους τόκους

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος, δήλωσε το Σάββατο μιλώντας στο Mega ότι η συγγνώμη του Γερμανού προέδρου είναι αποδεκτή αλλά «δεν αρκεί».
Όπως δήλωσε ο Μανώλης Γλεζος στη συνάντηση που είχε με τον Γερμανό Πρόεδρο του είπε: «Η Γερμανία έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της σε όλες τις άλλες χώρες εκτός της Ελλάδας σε ό,τι αφορά στις αποζημιώσεις. Πρόκειται για 162 δισ. ευρώ χωρίς τους τόκους. Τα αντίστοιχα κατοχικά δάνεια με την Πολωνία και την Γιουγκοσλαβία τα έχουν εξοφλήσει οι Γερμανοί αλλά με εμάς όχι. Γιατί αυτή η συμπεριφορά προς την Ελλάδα;»
Σε ερώτηση πώς αντέδρασε ο γερμανός πρόεδρος όταν το άκουσε ο Μ.Γλέζος είπε: Δεν το αναίρεσε, δεν το αμφισβήτησε.
Σημείωσε δε, πως εκτός των οφειλών της Γερμανίας προς το ελληνικό δημόσιο υπάρχουν και οι οφειλές προς τις οικογένειες των θυμάτων.
- See more at: http://www.tribune.gr/greece/news/article/12131/manolis-glezos-apodekti-singnomi-alla-mas-chrostate-162-disekatommiria-evro-choris-tous-tokous.html#sthash.hetGiKcX.dpufΟ βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος, δήλωσε το Σάββατο μιλώντας στο Mega ότι η συγγνώμη του Γερμανού προέδρου είναι αποδεκτή αλλά «δεν αρκεί».
Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος, δήλωσε το Σάββατο μιλώντας στο Mega ότι η συγγνώμη του Γερμανού προέδρου είναι αποδεκτή αλλά «δεν αρκεί». - See more at: http://www.tribune.gr/greece/news/article/12131/manolis-glezos-apodekti-singnomi-alla-mas-chrostate-162-disekatommiria-evro-choris-tous-tokous.html#sthash.hetGiKcX.dpuf
Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος, δήλωσε το Σάββατο μιλώντας στο Mega ότι η συγγνώμη του Γερμανού προέδρου είναι αποδεκτή αλλά «δεν αρκεί».

Όπως δήλωσε ο Μανώλης Γλεζος στη συνάντηση που είχε με τον Γερμανό Πρόεδρο του είπε: «Η Γερμανία έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της σε όλες τις άλλες χώρες εκτός της Ελλάδας σε ό,τι αφορά στις αποζημιώσεις. Πρόκειται για 162 δισ. ευρώ χωρίς τους τόκους. 

Τα αντίστοιχα κατοχικά δάνεια με την Πολωνία και την Γιουγκοσλαβία τα έχουν εξοφλήσει οι Γερμανοί αλλά με εμάς όχι. Γιατί αυτή η συμπεριφορά προς την Ελλάδα;»

Σε ερώτηση πώς αντέδρασε ο γερμανός πρόεδρος όταν το άκουσε ο Μ.Γλέζος είπε: "Δεν το αναίρεσε, δεν το αμφισβήτησε". Σημείωσε δε, πως εκτός των οφειλών της Γερμανίας προς το ελληνικό δημόσιο υπάρχουν και οι οφειλές προς τις οικογένειες των θυμάτων.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...