Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

Συγκριτικά αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2009 – 2014: Απώλειες 38,3 μονάδες για ΝΔ & ΠΑΣΟΚ
Στα συγκριτικά αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2009 και 2014 (και όχι με αυτά των Βουλευτικών Εκλογών όπως συνέκρινε το Υπουργείο Εσωτερικών στην ιστοσελίδα του, αλλά όχι η κυβέρνηση στις δηλώσεις της) φαίνεται πως το μεγάλο χαστούκι στη Νέα Δημοκρατία και τοΠΑΣΟΚ (Ελιά) δόθηκε τελικά από τον ελληνικό λαό.

Ενώ οι αθροιστικές απώλειες είναι της τάξης του 38,3% η συγκυβέρνηση και τα ελληνικά ΜΜΕ προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας πείσουν για το διαφορετικό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε μια μεγάλη και ιστορική πρωτιά και η άνοδος του είναι της τάξης του 22% σε σχέση με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών του 2009.

Άνοδο σημειώνει και η Χ.Α. ενώ άνοδο (λόγω του ότι δεν υπάρχουν συγκριτικά) εμφανίζουν το ΠΟΤΑΜΙ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Πτώση και για το ΚΚΕ της τάξης του 1,7% σε σχέση με το 2009.


Οι 38,3 μονάδες που έχασαν πασοκ και ΝΔ αντιστοιχούν στο 45% των ποσοστών τους,θα σταθώ όμως στην πτώση του ΚΚΕ που μετά από 5 χρόνια συντριβής των εργασιακών δικαιωμάτων και με ένα λαό που τραβάει τα πάνδεινα από την καπιταλιστική κρίση,(κατάφερε) να χάσει 20% των δυνάμεων του(από 8,4 σε 6,1%).
Επειδή αρέσκεστε στις προβλέψεις,επιτρέψτε μου να κάνω και εγώ μια πρόβλεψη...όχι δεν θα ανανεωθείτε παρόλα αυτά,αντίθετα αν κάνετε κάποιες αλλαγές θα είναι προς το χειρότερο.Καληνύχτα σας!!!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...