Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Σχέσεις Μουρούτη – Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει ο Μιχαλολιάκος (BINTEO)«Βόμβες» από τον προφυλακισμένο αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ο οποίος σε ομιλία του στη Βουλή αποκάλυψε ότι ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης είχε σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποκάλυψε ότι με τον πρώην γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο, μιλούσαν «έξω στο μπαλκόνι», καθώς «φοβόταν κάμερες και κοριούς».

Συνεχίζοντας ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, τόνισε ότι «Δεν ήταν όμως μόνο αυτός». «Στα κινητά που μου κατέσχεσε η Αντιτρομοκρατική υπήρχε και ένα όνομα. Να σας το πω; Γεώργιος Μουρούτης, ο οποίος ήθελε και αυτός επαφές».

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, μίλησε και για «δύο υπουργούς της ΝΔ σε μυστικές επαφές εκτός των γραφείων της Βουλής», για να προσθέσει ότι «Ήθελαν να μας προσεταιρισθούν, όπως έκαναν. Και μη μου πείτε ότι είναι πρωτόγνωρο. Το έχουν κάνει πολλές φορές».

www.periodista.gr

Δε νομίζω να εκπλαγήκαμε με την (αποκάλυψη).Τα κατασκευασμένα διαδικτυακά προφίλ του γραφείου Μουρούτη καθώς και μεγάλο μέρος της χρυσαυγίτικης προπαγάνδας του διαδικτύου προέρχεται απο τον στενό κύκλο του Σαμαρά.Κάτι σελίδες του facebook με ελληνικές σημαίες,τσολιάδες που προώθησαν την χρυσή αυγή είναι της ΝΔ.

Και πάλι θα μας πουν, οτι ο Αντώνης Σαμαρας, δεν ήξερε τίποτα!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...