Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Φώτο από το 2008: Ο Βορίδης κατακεραυνώνει τον Αλογοσκούφη που έδινε στις τράπεζες 5 δις! Μετά ψήφισε να δοθούν 220 δις....

Το Νοέμβριο του 2008, με την κρίση στις αρχές της, ο τότε υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Γιώργος Αλογοσκούφης, μαζί με τον "εθνικό κεφάλαιο"-πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή αποφασίζουν να δώσουν 5 δις στις τράπεζες!

Από το twitter, είδαμε τοποθέτηση του βουλευτή, τότε στο ΛΑΟΣ,  Μάκη Βορίδη, για εκείνο το θέμα. Και σας παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό της απόσπασμα:


Καλά βλέπετε....

Ο Μάκης Βορίδης, αναρωτιέται γιατί πρέπει να δώσει ο ελληνικός λαός 5 δις για να στηριχθούν οι τράπεζες, ενώ οι τραπεζίτες δεν δίνουν από τα κέρδη τους για να στηρίξουν τις επιχειρήσεις τους. 

Και εμείς σήμερα αναρωτιόμαστε, τι "άλλαξε" τα μυαλά του Βορίδη, που δύο χρόνια μετά ψήφιζε μνημόνια, και ειδικά στο να δώσει ο ελληνικός λαός, κοντά στα 220 δις στις τράπεζες, χάρισμα.....Γιατί το 2008 τα λεφτά δόθηκαν (τα 5 δις), με την προοπτική κάποτε να επιστραφούν, πράγμα που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα, με νομοθετικές πρωτοβουλίες των μνημονιακών κυβερνήσεων!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...