Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014

Ο Νεοδημοκράτης Δημήτρης Βασιλειάδης της δημοσκοπικής εταιρίας Interview.....Αν κάνεις χατήρια η δημοσκόπηση σου μοιράζεται σε όλα τα ΜΜΕ

Δημοσκόπηση έδωσε στην δημοσιότητα ο Ελεύθερος Τύπος, της εταιρίας Interview που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο 3% μπροστά από την ΝΔ, όπως γράψαμε ΕΔΩ... Ψάξαμε το οργανόγραμμα της εταιρίας, και σας το παρουσιάζουμε!!


Αυτή η εταιρία λοιπόν με την μορφή μονοπρόσωπης ΕΠΕ, είναι ιδιοκτησίας του κυρίου Δημήτρη Βασιλειάδη, που τα κάνει σχεδόν όλα....Από την διοίκηση μέχρι και την δουλειά του κλητήρα! Ας δούμε και μία φωτογραφία του Δημήτρη Βασιλειάδη.....


Ο Δημήτρης Βασιλειάδης φωτογραφίζεται με ύφος "καρδιναλίου" μπροστά από έναν φορητό υπολογιστή και έχει φόντο, ως ανεξάρτητος πολιτικός αναλυτής, εξώφυλλα δεξιών εφημερίδων, όπου οι τίτλοι μιλάνε για θριάμβους της Νέας Δημοκρατίας και για ήττες του ΠΑΣΟΚ. Προφανώς η φωτογραφία είναι πριν το 2012!

Βέβαια δεν μπορούμε να καταδικάσουμε τον άνθρωπο από μία φωτογραφία και μόνο. Για αυτό βρήκαμε αρθρογραφία του, του 2012, που εκθέτει τις προσωπικές του απόψεις για τους λόγους που χρεοκόπησε η χώρα.....

Στο άρθρο του, ο δημοσκόπος Δημήτρης Βασιλειάδης, ρίχνει την ευθύνη της χρεοκοπίας στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι η ΝΔ, φταίει πολύ λιγότερο, και αναπαράγει τις γνωστές νεοφιλελεύθερες παπαριές ότι για την χρεοκοπία φταίει η φοροδιαφυγή (τον τυροπιτά της γειτονιάς θα εννοεί, μην πάει ο νους σας σε Λάτση, Βαρδινογιάννη, κτλ), και βέβαια και οι δημόσιοι υπάλληλοι!

Πηγαίνοντας και πιο πρόσφατα, λιγότερο από έναν μήνα, βλέπουμε μία εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, στην Θεσσαλονίκη...


Και διαβάζουμε για το θέμα της εκδήλωσης και τις παρουσίες εκεί!Ο δημοσκόπος Δημήτρης Βασιλειάδης θα παρουσίαζε δημοσκόπηση, φιλική προφανώς προς την ΝΔ, που θα καταδίκαζε τον ΣΥΡΙΖΑ!

Σημειώνουμε ότι το Μέγαρο Μαξίμου την συγκεκριμένη δημοσκόπηση, την έχει μοιράσει σε όλα τα ΜΜΕ.....Τυχαίο;;  Δεν νομίζουμε!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...