Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014

Σε απεργία δίψας από αύριο ο Νίκος Ρωμανός. Εμμονή της ΝΔ να τον δολοφονήσουν, παρά την ενιαία στάση της αντιπολίτευσης, πλην Χ.Α.!


Επιβεβαιώνεται πλέον, ότι ο Νίκος Ρωμανός, από αύριο θα κάνει και απεργία δίψας, την ώρα που η κυβέρνηση θα καταθέτει την τροπολογία, σύμφωνα με την οποία θα μπορεί να παρακολουθεί μόνο εξ' αποστάσεως τις σπουδές, πράγμα που δεν δέχεται. Είναι φανερό, ότι με την απεργία δίψας, και έχοντας 31 μέρες απεργίας πείνας, δεν θα τα καταφέρει, και θα φύγει!

Στην Βουλή τώρα, ο Νίκος Ρουμάνος ένωσε για απόψε όλη την αντιπολίτευση πλην της Χρυσής Αυγής, αφού ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ, Ανεξάρτητοι βουλευτές, κρατούν κοινή στάση, με σκοπό να κατατεθεί τροπολογία που να ικανοποιεί τον Νίκο Ρωμανό, σε ότι αφορά το δίκαιο αίτημα του.

Ακόμα και ο Νικήτας Κακλαμάνης κάλεσε τον Υπουργό, να απαντήσει θετικά στην τροπολογία του ΠΑΣΟΚ, που δίνει το δικαίωμα για την Αττική μόνο, ως παραθυράκι, και ο Αθανασίου, είπε οτι δεν έχει απάντηση ακόμα. Ο Παφίλης εκ μέρους του ΚΚΕ, κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι δεν έχει πραγματική πολιτική βούληση να λύσει το θέμα,  Η Ραχήλ Μακρή, είπε ότι είναι ντροπή που ο Αθανασίου έχει τον τίτλο του υπουργού ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι ο δολοφόνος του Αλέξη Γρηγορόπουλου, Κορκονέας πήρε άδεια 3 μηνών, Ενώ, συγκλόνισε με την φράση :

"Ο Ρωμανός πεθαίνει για τις ιδέες του.Πότε το κάνατε αυτό;Πόσες φορές αλλάξατε γνώμη υπό πίεση τρόικας;"


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...