Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Ηχητικό-Καζάκης (ΕΠΑΜ): Αδέλφια μας, οι Χρυσαυγίτες!


Σαν ιστολόγιο στο παρελθόν είχαμε καταδείξει ότι εντός του ΕΠΑΜ υπήρχαν ακροδεξιά στοιχεία, τα οποία στα κοινωνικά δίκτυα δεν δίσταζαν να δικαιολογήσουν εγκλήματα των Χρυσαυγίτων, μέχρι και αυτό της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Μιλάμε για στοιχεία, τα οποία στον λόγο τους δεν διέφεραν σε τίποτα από ένα κοινό χρυσαυγίτη. Και σήμερα βλέπουμε ότι την ύπαρξη ακροδεξιών εντός ΕΠΑΜ υποστηρίζει ο αρχηγός του, ο Δημήτρης Καζάκης.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα είναι από ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Καζάκη που καταχεριάζει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, όπως κάνει συνήθως αυτά τα χρόνια. Όλη την εκπομπή του μπορείτε να την ακούσετε ΕΔΩ. Ο αρχηγός του ΕΠΑΜ, αναφέρει σε κάλεσμα για να μην κάνει πίσω ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο κόσμος της Χρυσής Αυγής είναι "δικά μας παιδιά", "δικός μας κόσμος", ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ"!!Το να διαχωρίζεις την ηγεσία από τον κόσμο που, παρά τις δολοφονίες, παρά τις αποκαλύψεις για την δράση του φασιστικού κόμματος, το νεο-ναζί ιδεολογικό του υπόβαθρο, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Όσοι μέχρι το 2013 δεν είχαν καταλάβει τι είναι η Χρυσή Αυγή, είχαν την ευκαιρία να μην την ψηφίσουν ούτε στις Ευρωεκλογές, ούτε στις πρόσφατες εθνικές εκλογές! ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!

Ο Δημήτρης Καζάκης δεν κάνει κάποιο λάθος, φραστικό....Άνοιγμα κάνει, και σήμερα, όπως πράττει 3 χρόνια τώρα στους φασίστες ψηφοφόρους του ναζιστικου΄μορφώματος!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...