Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

Τζίμης Πανούσης: καλλιτεχνικό έργο για τα μπάζα (πια)

                          Η φωτογραφία είναι του Κωνσταντίνου Ρήγου από το Instagram

Το μόνο που με στεναχωρεί είναι που κάποιοι πιστεύουν αυτούς τους τσαρλατάνους.

Αντιγράφω σχόλιο από το you tube :
gianniszouvelas
Την Παρασκευή πήγαμε στην συναυλία του στον μύλο,12€ είσοδος, βγαίνοντας λέει:"άντε να τελειώσουμε γιατί έχουμε να πάμε και στην παολα"...γελάσαμε όλοι....τώρα κλαίω τα 12€Δημήτρης Κανελλόπουλος στην Εφημερίδα των Συντακτών


Έχει και πιο χαμηλά να φτάσει ο Τζίμης Πανούσης; Πάντως η Πάολα με την οποία τραγούδησε μαζί της είναι χίλιες φορές προτιμότερη.

Διότι, η Πάολα τουλάχιστον είναι αυθεντική. Και είναι εκεί, στην Πύλη Αξιού της Θεσσαλονίκης όπου εμφανίζεται, να κάνει το δικό της λαϊκό (ή όπως αλλιώς λέγεται) πρόγραμμα. Στο συγκεκριμένο λοιπόν νυχτερινό κέντρο βρέθηκε ο Τζίμης Πανούσηςκαι τραγούδησε μαζί της Στέλιο Καζαντζίδη.

Όπως είδαμε και στα εκτεταμένα τηλεοπτικά ρεπορτάζ των μεσημεριανών πάνελ, οι δύο καλλιτέχνες τα είπαν και στα καμαρίνια του μαγαζιού - η φωτογραφία είναι του προβοκάτορα Κωνσταντίνου Ρήγου, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Εντάξει αυτό δεν γινόταν να μην το ανεβάσω Τζίμης- Πάολα».


Επαναλαμβάνω, προτιμώ την Πάολα από τον Πανούση, τον συμμαθητή του Γρηγόρη Ψαριανού. Άλλωστε ο Τζιμάκος δεν έχει ανάγκη, όλες οι «γλάστρες» στα πρωινάδικα αναφέρθηκαν με σεβασμό στο καλλιτεχνικό του έργο. Όλες οι... «γλάστρες» συμφώνησαν στο πόσο σπουδαίος και ιδιαίτερος καλλιτέχνης είναι.

Τα στερνά τιμούν τα πρώτα.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...