Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

Μια απάντηση στο Αλέξη Τσίπρα.....(με αφορμή την συνέντευξη του στο Κόκκινο)


Του Σπύρου Γουδέβενου

Σύντροφε, Αλέξη, 

Με ενδιαφέρον άκουσα, την σημερινή σου συνέντευξη στο "Κόκκινο", και ειλικρινά απαγοητεύθηκα.

Είπες:
"«Η εντολή που πήραμε από τον λαό ήταν να κάνουμε ό,,τι περνούσε από το χέρι μας ώστε, ακόμη κι αν ματώσουμε εμείς, να πάψει να ματώνει ο λαός (…). Ας μην γυρίζουμε στο 2012, προεκλογικά δεν είπαμε ότι θα σκίζαμε τα Μνημόνια. Δεν ήταν δυνατόν να το πούμε, έτσι όπως είχαν διαμορφωθεί οι συνθήκες. Ας αφήσουμε λοιπόν τις λαϊκίστικες προσεγγίσεις. Δεν υποσχεθήκαμε περίπατο στο δάσος. Διαπραγματευτήκαμε σκληρά υπό συνθήκες πρωτοφανούς οικονομικής ασφυξίας».

Άρα το 2012 λαίκιζες, έτσι;; Αυτό το 27% του Ιουνίου του 2012, το έπιασες κώτσο, έτσι;;

Επίσης, επειδή δεν μιλάς σε κομματικά μέλη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, αλλά σε σκεπτόμενους πολίτες-μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, η εντολή από τον λαό, δεν ήταν ότι περνούσε από το χέρι σου...Δεσμεύθηκες για συγκεκριμένα πράγματα ανεξάρτητα της διαπραγμάτευσης και θυμίζω, κάποια ολίγα:
 Επίσης σύντροφε, Αλέξη, ψήφισες μνημόνια μαζί με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι...Να σου θυμίσω ότι απέκλειες κάθε είδους συνεργασία μαζί τους.....Και συνεργασία που θα ακύρωνε την πολιτική μας, την απαλλαγή από τα Μνημόνια, που να σε ρωτάγαμε και τότε για συνεργασία για Τρίτο μνημόνιο

Και σε ότι αφορά, τι αφορούσε το Δημοψήφισμα.....Να τελειώσει το δούλεμα, σύντροφε! Ιδού τι έλεγες, πριν το δημοψήφισμα...


Εγώ, σύντροφε, συμφωνούσα τότε μαζί σου...Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, και όχι υποταγή στα τελεσίγραφα του τύπου, ή υπογράφετε ένα σκασμό μέτρα ή θα σας κλείσουμε τις τράπεζες!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...