Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015

Υβριστής του Κων/νου Καραμανλή και υμνητής της χούντας ο μπουμπούκος: Βίντεο ντοκουμέντο

Επειδή πίσω από τη γραφικότητα και τη μιντιακή ξεφτίλα -ακριβώς όπως συμβαίνει και με την official, νεοναζιστική ακροδεξιά- κρύβεται η επικίνδυνη φύση και θέση του άκρου του πολιτικού φάσματος, κι επειδή η γραφικότητα μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει ορισμένους αφελείς σε αποδοχή του ψευτοπλασαρίσματος περί "πούρου δημοκράτη δεξιού και όχι φασίστα ακροδεξιού". καλό είναι να υπενθυμίζονται τα αυτονόητα.

Το viral βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες υπενθυμίζει την καθαρή φύση του περιττώματος που έχει μπαστακωθεί την τελευταία 7ετία στα πολιτικά πράγματα (με ευθύνη Καρατζαφέρη), επιχειρώντας να εξαϋλώσει πλήρως μία πάλαι ποτέ δημοκρατική (και ούτως ή άλλως νυν φασίσουζα ελέω σαμαρικών και λοιπών λαϊκίστικων και νεοφιλελεύθερων αντιδημοκρατικών ολετήρων) παράταξη, μετατρέποντάς την επισήμως σε νέο "ΛΑΟΣ" (από ΠΟΛ.ΑΝ που έχει καταντήσει την τελευταία 5ετία), πάντα υπό γερμανική, ανθελληνική κηδεμονία.

Σωστή η κριτική στα κατάπτυστα ΜΜΕ που αντιμετωπίζουν τους χρυσαυγίτες με λαιφσταϋλίστικες μεθόδους, επιχειρώντας να ξεπλύνουν έτσι την ελεεινότητα των φασισταριών, ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ όμως είναι ο ρόλος όλων εκείνων που πλάσαραν  σαπρόφυτα τύπου Γεωργιάδη με τα ίδια λαιφσταϋλίστικα χαρακτηριστικά αλλά και το φερετζέ τού δήθεν δημοκράτη που μάλιστα διεκδικεί ρόλο αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης: μιλάμε για έναν τιποτένιο ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και ΥΜΝΗΤΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ! Όσοι υπέγραψαν για να συμμετάσχει αυτό το πράμα μαζί με τα υπόλοιπα πολιτικά απόβλητα στη διαδικασία της διαδοχής, καθώς και όσοι υποστήριξαν ότι έπρεπε να δοθούν "με το ζόρι" υπογραφές για τη συμμετοχή αυτή, να τον χαίρονται!

Και πρωτίστως, να τον χαίρεται ο Κ.Καραμανλής ο νεότερος, ο οποίος -από την ιστορική ρήση περί "μη συνεργασίας με τα άκρα"- συνεχίζει να παραμένει θεατής στην ελεύθερη (πολιτική και ηθική) πτώση της παράταξης που ίδρυσε ο θείος του.Μπάμπης ο Ανυπέρβλητος


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...