Κυριακή, 29 Μαΐου 2016

Αχ, αχ....Μας ετοιμάζουν τον Ρουβά στην πολιτική σκηνή του τόπου


Αυτό είναι το εξώφυλλο του ένθετου της Καθημερινής του Αλαφούζου, με τον Σάκη Ρουβά να φωτογραφίζεται με μπακράουντ πανί που γράφει "Πιο πολιτικός από ποτέ".....

Είναι αστείο αλλά κυρίως τραγικό να υπάρχει αυτό ως πιθανότητα για αυτή την δύσμοιρη χώρα. Μιλάμε για τον άνθρωπο που όταν έκανε καριέρα ως τραγουδιστής δεν μπορούσε να πει ούτε καλημέρα, να αρθρώσει μία ολόκληρη πρόταση......

Τώρα τελευταία τον έχει αναλάβει η οικογένεια Βαρδινογιάννη και τον σέρνει η Μαριάνα σαν κατοικίδιο σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού περιεχομένου ενώ ο ΣΚΑΙ (του Αλαφούζου πάλι) τον έκανε και παρουσιαστή και μιλάει......Μην φανταστείτε πολλά πράγματα, ένα "Είστε έτοιμοι", "Είσαι καταπληκτικός", κ.α.!

Την μεγάλη έκπληξη μας την έκανε ο Ρουβάς το περασμένο καλοκαίρι, όταν η Βαρδο-οικογένεια τον έβαλε να πείσει τον ελληνικό λαό να ψηφίσει ΝΑΙ στο δημοψήφισμα (βέβαια ο ελληνικός λαός τον έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι....)


Και σήμερα βοούν οι φήμες ότι η Νέα Δημοκρατία τον έχουν προσεγγίσει για αν ενταχθεί στις τάξεις της και να κατέβει βουλευτής, ή δήμαρχος σε επόμενες εκλογές!

Αυτά τα τραγικά συμβαίνουν στον τόπο μας!Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...