Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Το Μαξίμου αρθογραφεί στο ΑΠΕ;; Ο επίσημος απεσταλμένος του πρακτορείου ΔΕΝ μετέδωσε την είδηση με τις περούκες


Το ΑΠΕ μετέδωσε την είδηση για τις περούκες. Μοναδικός απεσταλμένος ο Μηλιώνης πυο ΑΡΝΕΙΤΑΙ ότι το μετέδωσε. Τότε ποιος το μετέδωσε εκ μέρους του ΑΠΕ-ΜΠΕ;; Μήπως κατευθείαν το Μαξίμου;;

Από Καρφίτσα   

 Συνεχίζεται απ” ότι φαίνεται το σήριαλ του #perouka_gate, αφού έπειτα από την απάντηση-επίθεση των δύοδημοσιογράφων στο ΑΠΕ – ΜΠΕ για την κάλυψη της είδησης που έκανε λόγο για σύλληψη τους στη Νέα Υόρκη, το απόγευμα της Παρασκευής ο δημοσιογράφος Γιώργος Μηλιώνης ξεκαθαρίζει με δήλωση του ότι δεν έγραψε εκείνος το εν λόγω τηλεγράφημα.

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του δημοσιογράφου:

Τις τελευταίες ημέρες πληροφορήθηκα ότι το όνομά μου ενεπλάκη στην περιβόητη ιστορία “με τις περούκες” στην Ν. Υόρκη.
Περίμενα από όσους έχουν την επαγγελματική, δεοντολογική και ηθική ευθύνη να αποκαταστήσουν πλήρως την αλήθεια γύρω από το σχετικό τηλεγράφημα του ΑΜΠΕ. Δεν το έπραξαν. Κατόπιν τούτου, δηλώνω ανοιχτά και υπεύθυνα ότι ο συντάκτης του εν λόγω τηλεγραφήματος ΔΕΝ είμαι εγώ. Τα κείμενα τα οποία αποστέλλω στο ΑΜΠΕ φέρουν πάντοτε την υπογραφή μου, είτε με πλήρη αναφορά του ονόματός μου, είτε με τα αρχικά Γ.Μ.

Η μέχρι τώρα σιωπή μου, υπαγορεύθηκε από καθαρά λόγους επαγγελματικής ευσυνειδησίας και υπευθυνότητας, δεδομένου ότι βρισκόμουν σε αποστολή κάλυψης της επίσκεψης του πρωθυπουργού ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ στην Ν. Υόρκη και της παρέμβασής του στην ΓΣ του ΟΗΕ. Εξαιτίας αυτού δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να θέσει υπεράνω τέτοιας σημασίας γεγονότος, την διευθέτηση ενός προσωπικού ζητήματος, πολύ περισσότερο που η αποκατάσταση της αδικίας εις βάρος μου είναι αποκλειστική ευθύνη άλλων.

Γιώργος Μηλιώνης
Δημοσιογράφος

paraskhnio.grΣχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...