Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Λίρα 100 η υπεύθυνη γραφείου του Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη. Θα έφερνε αφορολόγητο, θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ!


Συγγραφέας και πρωταγωνίστρια θεατρικού έργου και μάλιστα βραβευμένου είναι η  υπεύθυνη του νεοσύστατου γραφείου του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη.
Η 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου έχει γράψει και πρωταγωνιστήσει, μαζί με 18 ακόμα συμφοιτήτριες της, στην θεατρική παράσταση «Η κραυγή» με την οποία το 2011 κατέκτησε το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου στο 12ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας.

Η κα. Νοτοπούλου, παράλληλα με τις σπουδές της στο ΑΠΘ, φοίτησε και στο  Εργαστήρι Δραματικής Τέχνης του θεάτρου Παράθλαση στη Θεσσαλονίκη.

Πάντως η νέα υπεύθυνη του γραφείου του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη δεν τα πήγε και τόσο καλά στις προεκλογικές της προβλέψεις αφού στις πλείστες όσες εμφανίσεις της σε κανάλια της Θεσσαλονίκης πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 δεσμεύονταν ότι ο ΕΝΦΙΑ, τον οποίο χαρακτήριζε «έκτρωμα» θα καταργηθεί ενώ για το περίφημο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης που δεν έγινε ποτέ πράξη έλεγε πως «είναι απολύτως κοστολογημένο». 


Σε μια άλλη τηλεοπτικής της εμφάνιση σημείωνε επί λέξη: «Δεν κάνουμε βήμα πίσω από το πρόγραμμα  της Θεσσαλονίκης».

 Επίσης έλεγε για ακόμη φορά πως θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ, το αφορολόγητο θα πάει στα 12.000 ευρώ, θα υπάρξει προοδευτική φορολογική πολιτική και περιουσιολόγιο.
Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...