Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Δίνουμε δυναμικό παρών ξανά στα Ειρηνοδικεία και την Τετάρτη 23/11 στις 3 μ.μ.


ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝΤΕΤΑΡΤΗ 23/11, ΣΤΙΣ 3 μ.μ.
ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
Την αγωνιώδη προσπάθεια τους να «βγάλουν στο σφυρί» σπίτια, οικόπεδα, καταστήματα και περιουσίες λαϊκών νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συνεχίζουν η κυβέρνηση, η Γενική Γραμματεία Δημόσιων Εσόδων, τράπεζες και funds με τη στήριξη των παλαιομνημονιακών πολιτικών κομμάτων.
Η κυβέρνηση εξακολουθεί να εξαπατά εξόφθαλμα τον λαό υποσχόμενη, μεταξύ άλλων, ρυθμίσεις και για χρέη προς το Δημόσιο, οι οποίες φυσικά και δεν υλοποιούνται, όπως μια σειρά από δεσμεύσεις – «φούσκες». Ενδεικτικό του τεράστιου ελλείμματος κοινωνικήςευαισθησίας και δικαιοσύνης από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι το γεγονός ότι αυτή την Τετάρτη, στη Θεσσαλονίκη, θα επιχειρηθεί για τέταρτη φορά (!) να εκπλειστηριαστεί από τράπεζα το πρώτο και μοναδικό σπίτι του Μιχάλη Π., ενός άνεργου συμπολίτη μας με 4 παιδιά και ποσοστό αναπηρίας 85%.
Παράλληλα, οι αρμόδιοι υπουργοί εντείνουν καθημερινά τις προσπάθειες τους για τη δημιουργία των κατάλληλων «εργαλείων» που θα επιτρέψουν την ηλεκτρονικήδιεξαγωγή των πλειστηριασμών για το ξεπούλημα των λαϊκών περιουσιών.
Τα σχέδια της κυβέρνησης για την εξυπηρέτηση των εξοντωτικών απαιτήσεων σε βάρος του λαού τις οποίες θέτουν οι δανειστές – «οικονομικοί δολοφόνοι» δεν θαπεράσουν, δεν θα υλοποιηθούν. Δεν θα επιτρέψουμε να εφαρμοστούν!
Οι κινητοποιήσεις των προηγούμενων εβδομάδων απέτρεψαν πλειστηριασμούς σπιτιών και μικρών καταστημάτων. Απέδειξαν ότι μόνο με αγώνες μπορούμε να έχουμε ουσιαστικά αποτελέσματα και να φτάσουμε στην τελική νίκη.
Στελέχη, μέλη και φίλοι της Λαϊκής Ενότητας, μαζί με άλλες οργανώσεις της Αριστεράς, κινήματα, συλλογικότητες και πολίτες ακόμη μια φορά και αυτή την Τετάρτη 23Νοεμβρίου, θα δώσουμε δυναμικό «παρών» στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας. Θα αποτρέψουμε ξανά τους πλειστηριασμούς σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Ανανεώνουμε το αγωνιστικό ραντεβού μας, σε όλα τα Ειρηνοδικεία της χώρας αυτή την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στις 3 μ.μ..
Καμιά λαϊκή κατοικία, καμιά λαϊκή περιουσία δεν θα βγει στο σφυρί.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...