Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Χίος: δυο μέρες τώρα η αστυνομία καλύπτει φασίστες-δολοφόνους

ΑΠό tokaravani.gr

Στη Χίο φασιστικές ομάδες έδρασαν επι διημέρου με την πλήρη κάλυψη και προστασία της ελληνικής ασυνομίας με στόχο δολοφονίες προσφύγων
Δυο μέρες τώρα φασίστες πετάνε πέτρες και μολότοφ πανω στις σκηνές των προσφύγων στη Σούδα Χίου, αλλά η αστυνομία αδυνατεί να τους εντοπίσει.
CxdJFo2XUAEAs4H
Η επίθεση ακολούθησε την προχτεσινή ομιλία Λαγού στους τοπικούς φασίστες. Εξάλλου από καιρό φτιαχνόταν κλίμα με στα μέσα δικτύωσης. Σήμερα ο φύρερ Μιχαλολιάκος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη και για τις επιθέσεις στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα.
Χθες οι φασίστες χτύπησαν δύο αλληλέγγυους (έναν άντρα και μια γυναίκα) στη είσοδο της Σούδας απο 30 ναζί ΜΠΡΟΣΤΑ στους μπάτσους.Μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσε ένας εκ των δύο αλληλέγγυων που δέχτηκε απρόκλητη επίθεση χθες στη Χίο από από ομάδα 30 ακροδεξιών, παρουσία αστυνομικού. Ο Αλέξανδρος τόνισε ότι, «μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία των δύο βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Κασιδιάρη και Λαγού στο νησί, μία μέρα πριν από τα επεισόδια, καθώς ακόμα και οι φιλήσυχοι άνθρωποι, αν βομβαρδίζονται από μηνύματα φόβου είναι εύκολο να γλιστρήσουν στην ξενοφοβία, τον ρατσισμό και στον φασισμό , αργότερα». Ο Αλέξανδρος χαρακτήρισε ακατάλληλο τον καταυλισμό στη Σούδα για να φιλοξενεί τόσο μεγάλο αριθμό προσφύγων και τόνισε ότι «η μόνη λύση για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον είναι ο απεγκλωβισμός των προσφύγων».
 Σήμερα Σύρος πρόσφυγας μεταφερθηκε στο νοσοκομείο σοβαρα τραυματισμένος: Σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι από πτώση πέτρας, όπως καταγγέλλουν διαμένοντες στον καταυλισμό της Σούδας, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, μετά τις 12.30 το μεσημέρι πρόσφυγας.Όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι η πέτρα έπεσε από την πλευρά των σπιτιών και χτύπησε  τον 27χρονο Σύρο πρόσφυγα στο κεφάλι. Στον τραυματία προσέτρεξαν οι Γιατροί του Κόσμου και όπως προαναφέρθηκε διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο «Σκυλίτσειο», στο τμήμα επειγόντων περιστατικών με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη.

Το παραπάνω έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά γεγονότων που έχουν συμβεί τα τελευταία δύο 24ωρο δυναμιτίζοντας περαιτέρω την κατάσταση.
CxkKjkAWQAAK6H CxdZqnVUsAAdqEW
Οι σκηνές που έμεναν οι πρόσφυγες έχουν καταστραφεί. Οι άνθρωποι μένουν έξω γιατι φοβούνται τη συνεχεια των επιθέσεων.
CxiCB75WgAAJh8Bxios prosfyges 1021x580
Για δύο μέρες τα φασιστοειδή κάνουν δολοφονικές επιθέσεις πανω από ενα χαντάκι στο οποίο χώσαμε τον καταυλισμό προσφύγων, αλλά η αστυνομία δεν μπορεί να τους εντοπίσει και τα ΜΜΕ δεν είδαν και δεν ξέρουν.
CxjdqtmXcAAJqf .jpglarge
πηγές και συνεχής ενημερωση:

Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...