Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Κατάντια. Χυλόπιτα από το ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία!


Η κυβέρνηση βρίσκεται σε μεγάλη δοκιμασία και θα δώσει τη μάχη για να πετύχει. Φανταστείτε να πέσει η κυβέρνηση, ποιος μπορεί να ξέρει πως θα γίνει άλλη κυβέρνηση», είπε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Κάλεσμα στο ΠΑΣΟΚ για συμπόρευση

Ο κ. Κουρουμπλής στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως θα μπορούσε να δημιουργηθεί μέσα από κοινή πορεία ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μια μεγάλη δημοκρατική προοδευτική παράταξη. Απέναντι στη λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού που εκπροσωπεί ο κ. Μητσοτάκης, οι προσπάθειες που γίνονται θα πρέπει να έχουν ως στόχο τη συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ είναι ανάγκη να ενωθεί ο χώρος. Στην ερώτηση αν αυτό προκύψει και μέσα από Υπουργεία, ο κ. Κουρουμπλής απάντησε ,στην πολιτική δεν πρέπει να λες ποτέ όχι αλλά  να είσαι προετοιμασμένος για κάθε τι.

ΠΑΣΟΚ για το κάλεσμα Κουρουμπλή: «Η αλεπού στον ύπνο της κοκόρια μαγειρεύει!»

Με μιας άκρως ειρωνική ανακοίνωση απάντησε το ΠΑΣΟΚ στα όσα είπε το πρωί το υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να συνεργαστούν για την δημιουργία μιας μεγάλης προοδευτικής παράταξης.

«Η δυναμική του ΠΑΣΟΚ είναι πια δεδομένη. Και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση στα κινήματα βγαίνουμε πολλαπλά κερδισμένοι. Η δυναμική μας ενισχύεται γιατί ξαναχτίζουμε σχέση εμπιστοσύνης με τον πολίτη. Αυτοί που προτίμησαν την γλυκιά καρέκλα της εξουσίας τρέχοντας στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και όσοι γρατζουνάνε την πόρτα της ΝΔ, θα κριθούν από τον ελληνικό λαό», είπε φωτογραφλιζοντας και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Και κατέληξε: «Στον κ. Κουρουμπλή και όσους προτείνουν δήθεν συνεργασίες, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, απαντάμε: Η αλεπού στον ύπνο της κοκόρια μαγειρεύει!!», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...