Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Και ο κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται. Ονομάτισε ως "φασιστές" αναρχική ομάδα που την έπεσε στον πρόεδρο των ΕΛΠΕ


Είναι ξεκάθαρο ότι όσο πλησιάζει το τέλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο κατήφορος των στελεχών τους είναι εμετικός....Δεν είναι δυνατόν να λες μια αναρχική ομάδα, "φασίστες" όταν η έννοια του φασισμού είναι συγκεκριμένη και ιστορικά αποδιδόμενη στην ακροδεξια. Ο ΣΥΡΙΖΑ αναβιώνει την θεωρία των "δύο άκρων" που έκανε και ο Σαμαράς με την απλή διαφορά ότι εκεί που ο Σαμαράς έβαζε τον ΣΥΡΙΖΑ τότε, σήμερα το μόρφωμα που μας κυβερνάει βάζει ότι υπάρχει στα αριστερά. Συμφωνεί, δεν συμφωνεί κάποιος με την συγκεκριμένη ενέργεια, ο όρος φασισμός δεν κολάει και η χρήση του είναι επικίνδυνη!

Από PressPublica:  

Επίθεση με μπογιές δέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης μέσα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ο πρόεδρος των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ), καθηγητής Στάθης Τσοτσορός.
Κατά τη διάρκεια διάλεξης που έδινε σε μεταπτυχιακούς φοιτητές για την κλιματική αλλαγή και την ενέργεια, στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης στη Νεάπολη Βόλου, εισέβαλε στην αίθουσα η ομάδα «Τερμίτες», τα μέλη της οποίας φώναξαν συνθήματα κατά του καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης και πέταξαν μπογιές.
Μπογιές δέχτηκε και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Σταμπουλής, που είχε καλέσει τον κ. Τσοτσορό στο μάθημά του.
Για «φασιστικού χαρακτήρα, τραμπούκικη επίθεση» σε βάρος των δύο καθηγητών έκανε λόγο το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, σημειώνοντας:
«Είναι αδιανόητο ότι μια φασιστική ομάδα καταλύει με βάρβαρο τρόπο το πανεπιστημιακό άσυλο και διακόπτει μια ακαδημαϊκή λειτουργία Δεν θα περάσει ο φασισμός, δεν πρέπει η δημοκρατική κοινωνία του Βόλου να επιτρέψει να γυρίσουμε σε εποχές ζούγκλας όπου φασιστικές συμμορίες τρομοκρατούν την δημόσια ζωή και καταλύουν τη λειτουργία του Πανεπιστημίου».


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...