Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Ένταση στο Περιφερειακό συμβούλιο Αττικής για τα σκουπίδια. Αποχώρηση και διαφοροποιήσεις από την παράταξη Δούρου


Αιχμή της κινητοποίησης είναι ο νέος  Περιφερειακός  Σχεδιασμός  Διαχείρισης Απορριμμάτων  της  Αττικής (ΠΕ.Σ.Δ.Α.) και  η  Στρατηγική – Μελέτη Περιβαλλοντικών  Επιπτώσεων (Σ.Μ.Π.Ε.)  που  προωθεί  ο  Ε.Σ.Δ.Ν.Α.

Κάτοικοι αντιδρούν στην δημιουργία νέων σκουπιδότοπων οι οποίοι οδηγούνται σε ιδίωτες κατ'επιταγή των Μνημόνιων και της κυρίας Δούρου!

Η Συνεδρίαση είναι σε εξέλιξη και από την περιφερειακή σύμβουλο Δέσποινα Κουτσούμπα μαθαίνουμε για την στάση περιφερειακών συμβούλων που ενώ πρόσκεινται στην ΛΑΕ είναι ακόμα στην παράταξη Δούρου, παρά την διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας το κοινό αίσθημα των αριστερών εντός και εκτός ΛΑΕ.


Ο Γιάννης Πρωτονοταριος  δήλωσε στο Περιφερειακό Συμβούλιο ότι καταψηφίζει τον ΠΕΣΔΑ και φεύγει από τη Δύναμη Ζωης..(Μπράβο στον Γιάννη)

Θανόπουλου καταψηφίζει ΠΕΣΔΑ αλλά δε φεύγει από παράταξη (και κατέθεσε στα πρακτικά και την περσινή τοποθέτηση με την οποια είχε υπερψηφίσει τον ίδιο ΠΕΣΔΑ).

Αθανασιάδης, Δημακος, Κρητικού, Γρηγοριαδης, Σαπουνα κατέθεσαν κείμενο κρητικής στηριξης στον ΠΕΣΔΑ (!!)Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...