Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Φοιτητικοί Σύλλογοι Πάτρας: Δεχθήκαμε απρόκλητη επίθεση από την Αστυνομία


Σε ανακοίνωση που εξέδωσα Φοιτητικοί Σύλλογοι της Πάτρας αναφέρουν ότι μέλη του δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις. Κάνουν λόγο για συλλήψεις που στόχο έχουν τρομοκρατήσουν τον κόσμο και απαιτούν την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων.


Αναλυτικά αναφέρουν:

"Καταγγελουμε την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκαν μέλη των φοιτητικων συλλόγων στην Πάτρα μετά το τέλος της πορείας της της 17 Νοέμβρη. Συγκεκριμένα, ενώ η πορεία είχε τελειώσει για αρκετή ώρα και ο κόσμος κυκλοφορούσε στην πόλη, έγιναν αδικαιολογητες προσαγωγες σε πολύ κόσμο ο οποίος έτυχε να βρίσκεται εκείνη την ώρα στο κέντρο.

Σε συνέχεια των γεγονότων που εγιναν πριν δυο μέρες στην Αθήνα, με την κυβέρνηση να απαγορευει καθε διαδηλωση και να κατεβαζει χιλιάδες ματ για να καταστειλουν την πορεία, οι αστυνομικές δυνάμεις συνέχισαν την προκλητικη τους στάση και στην Πάτρα, προσπαθώντας με συλληψεις να τρομοκρατησει τον κόσμο που βγήκε μαζικά στο δρόμο.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των αγνωνιστων αυτων και την άρση οποιασδήποτε κατηγορίας εναντίον τους.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ"

thebest.grΣχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...