Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Ν. Μιχαλολιάκος και Χρυσή Αυγή ζητούν εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο. Να δεις που θα ψηφίσουν και Μνημόνιο


Έτοιμοι να ψηφίσουν και Μνημόνιο είναι οι δήθεν αντισυστημικοί Χρυσαυγίτες


Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο φυρερίσκος της Χρυσής Αυγής, ταυτίζεται  πλήρως με τον Θόδωρο Πάγκαλο για εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις  Δημοσίων Υπαλλήλων. 

Βέβαια 566 χιλιάδες ΔΥ υπήρχαν στο τέλος του 2015.  Αλλά από αυτούς οι 345 χιλιάδες είναι νοσηλευτές, γιατροί, εκπαιδευτικοί και ένστολοι.

Ο Μιχαλολιάκος φυσικά αποκλείεται να λέει για ένστολους και ανοιχτά δεν θα έλεγε ποτέ για εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές και γιατρούς άλλο αν σαν νεοναζιστικο κάθαρμα δεν θα τον ένοιαζε κανονικά.

Άρα μια και λέει για εκατοντάδες χιλιάδες !!! εννοεί τους υπόλοιπους 190 χιλ, προσωπικό σε υπόλοιπους τομείς (εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία, δήμοι, δημόσια τηλεόραση, κεντρικές υπηρεσίες κτλ), αλλά οκ σε 10 εκατ πληθυσμό δεν είναι καθόλου μεγάλος αριθμός μια και δεν είναι δυνατόν για καμμιά χώρα, όσο και να κυριαρχεί ο νεοφιλελερισμός, να μην υπάρχει καθόλου κρατικός μηχανισμος με το ανάλογο προσωπικό.

Ο Πάγκαλος από την άλλη μάλλον εννοεί ένστολους (κάτι που ξέρει ότι είναι αδύνατον) και όχι από τα κρίσιμα υπουργεία υγείας και παιδείας-οι 190 χιλ που λέγαμε- (απλώς βέβαια προβοκάρει όπως πάντα ο αμετανόητος).

Γενικά μπούρδες λένε, για κάνα πζήφο απελπισμένων που θα δεχτούν τον κοινωνικό αυτοματισμό ο νεοναζί και για προβοκάρισμα όπως πάντα ο Πάγκαλος, όταν μιλάνε για εκατοντάδες(!!!) χιλιάδες απολύσεις ΔΥ (δηλ ακόμα και για 200 χιλ αν όχι 300 χιλ).

Κάποιες επιλεγμένες πολύ λίγες χιλιάδες (το μάξιμουμ πιστεύω) απολύσεις ακόμα, θα μπορούσαν να γίνουν σε κάποιους τομείς ή γραφεία, που δεν είναι αληθινά απαραίτητο σε οτιδήποτε κάποιο προσωπικό εκεί και να μετατεθούν ή προσληφθούν μετά (ας πούμε λιγότεροι) σε υγεία και παιδεία που υπάρχουν τεράστιες ανάγκες κτλ, αλλά μιλάμε για απειροελάχιστα ψιχία «εξοικονόμησης» μπροστά σε ένα τερατώδες χρέος,  οπότε και πάλι στα δημοσιονομικά δεν θα άλλαζε απολύτως τίποτα.


Εξάλλου τα προβλήματα είναι βαθύτερα (βαθιά λιτότητα επιβαλλόμενη από σχεδιασμένες πολιτικές, σταθερά συνεχής κρίση και αποεπένδυση, αποπληθωρισμός, πλήρης έλεγχος από την Ε.Ε. της νομισματικής και δ/σ πολιτικής κτλ) Αμα ξεπεράσεις αυτά (που δεν θα γίνει ποτέ εντός της Ε.Ε. ενώ και οριστικά τις κρίσεις δεν τις ξεπερνάς ποτέ εντός καπιταλισμού, τουλάχιστον χωρίς πόλεμο) τότε θα μπορείς να λες (γενικά) και για κάποιο «εξορθολογισμό του κράτους». Αλλά αυτοί φυσικά τα λένε επειδή είναι σκιτζήδες και τσαρλατάνοι (και ο μιχαλολιάκος αλλά και ο πάγκαλος)
Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...