Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Με ποια λεφτά πλήρωνε ο Παππάς τον Δαβαράκη;;; Με του δημοσίου;;


Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη που έκανε ο ίδιος ο Δαβαράκης, αυτός ο νεοφιλελέ Συριζαίος μέχρι το δημοψήφισμα, ότι έπαιρνε 1500 ευρώ το μήνα από το γραφείο του Παππά για να συντηρεί το theportal.gr.

Ο Νίκος Παππάς από την περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση μέχρι και τον Ιούλιο του 2015 που έληξε η "συνεργασία" με τον Δαβαράκη είχε δημόσιες και μόνο θέσεις. Δεν είχε αν θυμόμαστε κάποια εταιρία που δικαιολογούσε 1500 ευρώ για συντήρηση ενός site...

Με κονδύλια του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς που ήταν αξιωματική αντιπολίτευση και μετά κυβέρνηση καταλαβαίνουμε ότι υπήρχε μαύρο ταμείο που πλήρωνε υποστηρικτικά site. Και μην βιαστείτε να μας πείτε γιατί λέμε "μαύρο", γιατί αν δεν ήταν μαύρο θα το ξέραμε από τότε μέσω κάποιου κρατικου΄εγγράφου.

Βέβαια τέτοιες πρακτικές δεν τις εισήγαγε ο ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, χρηματοδοτούσαν δημοσιογράφους στα κρυφά ώστε τα άρθρα τους να φαίνονται αντικειμενικά στον πολύ κόσμο αλλά στην ουσία να τους στηρίζουν. Θυμόμαστε την κρυφή χρηματοδότηση της "Ελεύθερης Ώρας " από την ΝΔ που βγήκε στο φως σχετικά πρόσφατα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπόλογος, και βέβαια ο Παππάς και ο προστάτης του Τσίπρας.....

Πόσα άλλα site συντηρούνται σήμερα που είναι υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ;;

Γιατι 3-4 site, blogs βγάζουν μάτι ότι αποτελούν "παπαγαλάκια" του Μαξίμου σήμερα!Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...