Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Χούντα Τσίπρα. Απαγορεύει συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις ενάντια σε Ομπάμα...Εμείς ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ


Απαγορεύτηκαν όλες οι συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο της Αθήνας και περιμετρικά σε μεγάλη ακτίνα, για το διήμερο αύριο και μεθαύριο, λόγω της επίσκεψης του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, καθώς και σε όλες τις διαδρομές που θα ακολουθήσει κατά τις μετακινήσεις του, από και προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και τον Αστέρα της Βουλιαγμένης, όπου και θα διαμείνει.

Αυτό προβλέπει απόφαση που εκδόθηκε πριν από λίγο από τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Αττικής.

Το μόνο κομμάτι της Αθήνας στο οποίο δεν απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις και πορείες, είναι ουσιαστικά η Ομόνοια και τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, αλλά και εκεί θα επιτηρούνται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Κόμματα και οργανώσεις έχουν καλέσει αύριο, Τρίτη 15/11 συγκέντρωση και πορεία από το Πολυτεχνείο στην Αμερικάνικη Πρεσβεία. Η περιοχή ειναι "απαγορευμένη" από τον τάχα μυο αριστερό Τσίπρα, λες και οι διαδηλωτές είναι τρομοκράτες και απειλούν την  ακεραιότητα Ομπάμα.

Εμείς θα κατεβούμε και θα διαδηλώσουμε.

Τι θα κάνει το ανθρωπάκι; Θα βάψει τα χέρια του στο αίμα μας; Την επόμενη ώρα θα πρέπει να πάρει το ίδιο αεροπλάνο με τον Ομπάμα για να εξαφανιστεί από την Ελλάδα.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...