Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Θεά Σούζαν Σαράντον: Δεν θα ψηφίσω Χίλαρι, δεν ψηφίζω με το αιδοίο μου


«Δεν θα ψηφίσω με τον κόλπο μου» δήλωσε η Σούζαν Σάραντον αποκαλύπτοντας ότι δεν θα ψηφίσει την Χίλαρι Κλίντον στις επικείμενες εκλογές. 

«Θέλω τη σωστή γυναίκα. Υπάρχουν σπουδαίες γυναίκες που θαυμάζω και οι οποίες ηγήθηκαν των χωρών τους» δήλωσε η 70χρονη ηθοποιός στην εκπομπή Newsnight του BBC και πρόσθεσε: «Εσεις στην Αγγλία είχατε μια γυναίκα πρωθυπουργό. Δεν ξέρω αν σας άρεσε αλλά εγώ δεν πρόκειται να ψηφίσω με τον... κόλπο μου. Το διακύβευμα είναι πολύ μεγαλύτερο και δεν θέλω να ξοδέψω τον χρόνο μου μιλώντας για τον έναν ή τον άλλον, δεν είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο είμαι εδώ».
Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει ούτε τον Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας πως οι ΗΠΑ έχουν βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση πολιτικά ακριβώς επειδή οι πολίτες για πολλά χρόνια ψήφιζαν το λιγότερο «κακό από τα δυο» ενώ υποστήριξε θερμά τον τερματισμό του δικομματισμού με τη δημιουργία νέων παρατάξεων. 

Καταλήγοντας η 70χρονη ηθοποιός τόνισε ότι είναι βέβαιο πως στις εκλογές θα κερδίσει η Χίλαρι Κλίντον γιατί έχει τη στήριξη των «νεοσυντηρητικών», του Τύπο και των δικτύων.

Πηγή: independent


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...