Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

«Θα είμαι απέναντί τους μέχρι να τους ρίξω»


Για ανασχηματισμό εξάντλησης των εφεδρειών έκανε λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολιάζοντας το νέο σχήμα, που αποφάσισε ο Αλέξης Τσίπρας, συμπληρώνοντας πως πρόκειται για «κυβέρνηση επιλογής των δανειστών».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» σημείωσε ότι πρόκειται για επιστράτευση των προσώπων «θα μπορούσαν σε αυτά τα τελευταία επεισόδια της κυβέρνησης να αναλάβουν μια θέση εξουσίας».

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής τόνισε πως αναβαθμίζονται πρόσωπα που δεν έχουν πάρει την ψήφο των πολιτών και δεν έχουν αναδεχθεί από την κοινωνία. «Έχει χορτάσει αυτός ο τόπος από παλαιοκομματικά κόπλα και τρικ», είπε.

Είναι πλέον εμφανές ότι αναζητούνται τρόποι και τεχνικές για να παραταθεί ο βίος της κυβέρνησης. Ελπίζω να μην διαρκέσει πολύ ο βίος αυτός. Ελπίζω να είναι μικρός ο βίος των μνημονιακών κυβέρνησεων και γι αυτό θα παλέψω. Είμαι απέναντί τους και θα είμαι μέχρι να τους ρίξω.

Τέλος, ανέφερε ότι «επειδή ακριβώς με ενδιαφέρει ο τόπος και η κοινωνία και θέλω να πατήσει στα ποδιά της, είμαι διατεθειμένη να δώσω αυτή τη μάχη».Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...