Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Χυδαία Πρόκληση Κυρίτση: Αυτό που έγινε στη Μόρια θα μπορούσε να γίνει σε οποιοδήποτε σπίτι


Την άποψη ότι η τραγωδία στη Μόρια με τους δύο νεκρούς - μια γιαγιά και το 6χρονο εγγονάκι της - θα μπορούσε να συμβεί σε οποιοδήποτε σπίτι διατύπωσε ο υπεύθυνος Συντονιστικού για το Προσφυγικό, Γιώργος Κυρίτσης.

«Ένα τέτοιο δυστύχημα μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σπίτι, πολλώ δε μάλλον όταν μιλάμε για συνθήκες έκτακτης ανάγκης» είπε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο του Flash 96.

Προκαλούν ανοικτά....

Το στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Μόρια όπως και τα υπόλοιπα που έστησε η δήθεν αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα σπίτι. Είναι μία Κρατική δομή που κανονικά θα έπρεπε να τηρεί όλους τους όρους ασφαλείας για να μην καίγεται κόσμος.

Με λίγα λόγια, κύριε Κυρίτση για τις ζωές αυτών των ανθρώπων και για τις δολοφονίες τους επίσης είστε εσείς , η κυβέρνηση σας και η ΕΕ βέβαια.

Και βέβαια μπαίνει το θέμα της διαχείρισης των κονδυλίων της ΕΕ, γιατί μόνο από εκεί χρηματοδοτούνται οι δομές αυτές. Αποδίδονται όλα τα ποσά και με ποιο τρόπο;;; Ποιοι εργολάβοι υπεραμοίβονται για τις υπηρεσίες τους μη επιτρέποντας να τηρούνται στοιχειώδης όροι υγιεινής και ασφάλειας;;


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...