Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Ξεφτιλίζει (πάλι) την Αριστερά ο Τσίπρας, ταυτίζοντας την με την νεοθατσερική του κυβέρνηση!


Άρθρο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, υπό τον τίτλο, «Με σταθερά βήματα για την ανάκαμψη και τη δημοκρατία», δημοσιεύεται στο φύλλο της Εφημερίδας των Συντακτών το Σάββατο.

«Δεν μπορούμε ούτε πρόκειται να αφήσουμε πίσω εκείνους που χτυπήθηκαν περισσότερο από τα 6 χρόνια κρίσης και άγριας λιτότητας» δεσμεύεται ο πρωθυπουργός.....και εξοργιζόμαστε!!

Είναι δυνατόν τόσο δούλεμα;; Αυτοί που χτυπήθηκαν περισσότερο τα τελευταία 6 χρόνια ξαναχτυπιούνται πάλι από το τρίτο μνημόνιο, γιατί οι συντάξεις των 600 ευρω κόπηκαν, κύριε Τσίπρα και ΕΝΦΙΑ πληρώνουν ακόμα και οι άνεργοι!

και υπογραμμίζει:  «Η Ιστορία ποτέ δεν θυμάται την Αριστερά για τα εύκολα, μα για να βγάλει το φίδι από την τρύπα».

Στις σχέσεις πολιτών και Αριστεράς, είναι εστιασμένο και το απόσπασμα που ακολουθεί:

«Η Αριστερά και ο ελληνικός λαός γνωρίζονται πολύ καλά. Είμαστε νέοι στην εξουσία, αλλά όχι στις σχέσεις με την κοινωνία. Η Αριστερά προέρχεται από τον λαό και όχι από τα χρηματιστήρια, τις τράπεζες και τα funds. Γι’ αυτό και αντέχει», αναφέρει ο πρωθυπουργός.

Ξεφτιλίζει για άλλη μία φορά την Αριστερά ο Αλέξης Τσίπρας στρώνοντας το χαλί στον Κούλη και στην ακροδεξιά που θα πιάνουν τα λεγόμενα του και θα ταυτίζουν την Αριστερά με τα μνημόνια. Καμία Αριστερά δεν ήρθε να υπηρετήσει τις πολιτικές του αντιπάλου, αλήτη......Και το 1949 όταν η Αριστερά ηττήθηκε, αποσύρθηκε, διώχθηκε...ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ υπηρετώντας τους δεξιούς νικητές!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...