Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

Το κοινωνικό ΕΓΚΛΗΜΑ της ΔΕΗ δεν έχει τέλος !Στο σκοτάδι τετραμελής οικογένεια στην Παιανία.Το κοινωνικό ΕΓΚΛΗΜΑ της ΔΕΗ δεν έχει τέλος!

Προ ολίγων λεπτών μας καταγγέλθηκε επώνυμα το εξής πολύ σοβαρό περιστατικό.

Η ΔΕΗ Κορωπίου εξάντλησε την αναλγησία της κόβοντας το ρεύμα, σήμερα Παρασκευή, σε μία τετραμελή οικογένεια στην Παιανία.

Η διακοπή ρεύματος μάλιστα έγινε από την κολόνα. Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι με απόλυτη συνείδηση, η ΔΕΗ Κορωπίου και συγκεκριμένα η διευθύντρια του υποκαταστήματος κ. Ντούνη, καταδίκασαν την 4μελή οικογένεια να ζήσει ολόκληρο το Σαββατοκύριακο στο σκοτάδι και το κρύο. 
Εκτός της σημαντικής οικονομικής δυσχέρειας που αντιμετωπίζει η οικογένεια, ο πατέρας έχει σοβαρά προβλήματα υγείας και στο σπίτι μένουν και δύο παιδιά. 


Ένα ακόμη εξοργιστικό στοιχείο είναι ότι η οικογένεια, που το χρέος της είναι 3200 ευρώ, μετέβη αμέσως μετά τη διακοπή ρεύματος στο υποκατάστημα για να προβεί σε κάποιον διακανονισμό αλλά ήρθε αντιμέτωπη με εγκληματική αδιαφορία. Η διευθύντρια ήταν αμείλικτη και ζητούσε επιτακτικά 800 ευρώ μπροστά, χωρίς καμία διάθεση επίδειξης έστω και της στοιχειώδους κοινωνικής ευαισθησίας. Η οικογένεια μπορούσε να διαθέσει 500 ευρώ που ήταν ότι είχε και δεν είχε. Η ΔΕΗ τα αρνήθηκε κατηγορηματικά. Τελικά, μετά από μία μαραθώνια προσπάθεια, η οικογένεια, με τη βοήθεια φίλων και γειτόνων βρήκε τα 300 ευρώ που έλειπαν και ξαναπήγε στη ΔΕΗ. Η ώρα ήταν 13:45. Τα ρολά μισόκλειστα. Με παγερή αδιαφορία κάποιοι υπάλληλοι που βρίσκονταν εντός του υποκαταστήματος και ο υπάλληλος security είπαν στην γυναίκα: "Κλείσαμε, σταματήστε να χτυπάτε γιατί θα καλέσουμε την αστυνομία". Και η κυρία έφυγε. Και η οικογένεια αυτή όπως και χιλιάδες άλλες θα ζήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο στο σκοτάδι.Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...