Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΤΕ ΚΑΙ ΦΙΜΩΣΤΕ ΤΗΝ ΛΑ.Ε. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ... ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΩΝ... «ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ»!
Η ΛΑ.Ε πρωτοστάτησε στην ενωτικήσυγκέντρωση της Τρίτης στο Πολυτεχνείο και την μεγάλη ενωτική πορεία.
Η ΛΑ.Ε και το μεγάλο και δυναμικό μπλοκ της στην πρώτη γραμμή της πορείας πρωτοστάτησε, μαζί με άλλες δυνάμεις, για να σπάσουν οι «χουντικές» κυβερνητικές απαγορεύσειςσυναθροίσεων και πορειών.
Η ΛΑ.Ε συγκρούστηκε και στη συνέχεια οι φοιτητικοί σύλλογοι και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στο ύψος της οδού Αμερικής για να ανοίξει δρόμο μέσα σε βροχή χημικώνδακρυγόνων και βομβών κρότου – λάμψης.
Και όμως η ΛΑ.Ε για την ΕΡΤ και τα για περισσότερα συστημικά κανάλια ήταν ανύπαρκτη, ένα φάντασμα προς εξορκισμό!
Για όλους αυτούς πορεία έκανε μόνο το ΚΚΕ και οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές» και από τους τελευταίους να δείχνουν μόνο τις «φωτιές», προκειμένου να τρομοκρατούν, κραυγάζοντας ότι καίγεται η Αθήνα.
Καταλαβαίνουμε τις ανομολόγητες εκλεκτικές «συγγένειες» και «συμπάθειες» των κατεστημένων κέντρων στον χώρο πέραν του αστικού μπλοκ και κατανοούμε γιατί υπάρχουν.
Κατανοούμε τον φόβο και τρόμο απέναντι στην ΛΑ.Ε, την προγραμματική πρότασή της, την κινηματική της λογική και την ενωτική αντιμνημονιακή πολιτική της για εδώ και τώρα ανατροπή.
Τόση, όμως, διαστροφή και εμπάθεια σε βάρος της ΛΑ.Ε; Τόση απόκρυψηαποσιώπηση και φίμωση; Τόσο απροκάλυπτη στάχτη στα μάτια της κοινής γνώμης;
iskra.gr


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...