Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Τους ενοχλούν πλέον και οι αφίσες...Δεν αντέχουν την κριτική οι νεομνημονιακοί του ΣΥΡΙΖ«Η πολιτική διαμαρτυρία και οι αγώνες των εργαζομένων είναι οξυγόνο για τη δημοκρατία. Ο κανιβαλισμός και η ανθρωποφαγία είναι μέθοδοι άλλων χώρων, ξένων προς το συνδικαλιστικό και εργατικό κίνημα το οποίο κάποιοι υπονομεύουν με τέτοιες ενέργειες».

Τα παραπάνω αναφέρει μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σε ανακοίνωσή του για την αφίσα της ΑΔΕΔΥ που στοχοποιεί τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη, τον οποίο χαρακτηρίζει «αόρατο» και τον συνδέει με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. «Καταζητείται ο γνήσιος εκφραστής και υπηρέτης των μνημονίων και της εξαθλίωσης των πολιτών»», γράφει η ΑΔΕΔΥ. (κεντρική φωτογραφία)

«Η στοχοποίηση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη, από την ηγεσία της ΑΔΕΔΥ, μέσα από την αφίσα την οποία διακινεί με το πρόσωπό του, συνιστά πράξη πολιτικής χυδαιότητας», σημειώνει ο κ. Τζανακόπουλος

Η Αφίσα κατηγορεί τον Χουλιαράκη ως Μνημονιακό.....

Το λάθος της είναι ότι ίσως δεν μπορεί αν χωρέσει όλα τα κυβερνητικά στελέχη που έγιναν υπηρέτες του Σόιμπλε.......

Δεν αντέχουν την κριτική, και γίνονται σαν τους Σαμαράδες και τους Μουρούτηδες που έσκουζαν όταν τους λέγαμε δημόσια πουλημένος, μνημονιακούς, κτλ!

Ο κατηφόρος σας, σταματημό δεν έχει!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...