Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

Ο Τσίπρας ανοίγει πρωθυπουργικό γραφείο και στον Παρνασσό για την χειμερινή σαιζόν


Νέα ευχάριστη έκπληξη από τον Αλέξη Τσίπρα. Μετά το πρωθυπουργικό γραφείο στην συμπρωτεύουσα που άνοιξε σήμερα βολεύοντας κάποια οικόσιτα ακόμα, σε λίγες μέρες εγκαινιάζει και νέο γραφείο...

Το νέο γραφείο θα ανοίξει παραπλεύρως από το Χιονοδρομικό Κέντρου του Παρνασσού και θα λειτουργεί αποκλειστικά την χειμερινή περίοδο και μόνο όταν έχει χιόνι!

«Αυτό το γραφείο δεν επιθυμώ να είναι ένα τυπικό γραφείο, αλλά ένα λειτουργικό γραφείο, ένα γραφείο δουλειάς», τονίζουν κύκλοι του Μαξίμου μεταφέροντας δηλώσεις του, επισημαίνοντας πως τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί το γραφείο θα είναι «ποικίλα αλλά τα κρίσιμα θέματα έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη του χειμερινού τουρισμού, το σκι, το έλκηθρο και κυρίως με την κατασκευή χιονανθρώπων!

Μάλιστα στο πρωθυπουργικό γραφείο θα καλούνται την χειμερινή περίοδο υψηλοί καλεσμένοι για να μην λένε ότι σαλέ υπάρχουν μόνο στις Άλπεις!

Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι από αυτό το πρωθυπουργικό γραφείο, που θα είναι πραγματικά σε πολύ υψηλό υψόμετρο θα διακρίνει πρώτος κάποιος την ανάπτυξη που θα έρχεται


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...