Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Νέο «μπλόκο» σε πλειστηριασμούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Βίντεο και φωτό)


Πιστά στο καθιερωμένο ραντεβού τους έξω από τα Ειρηνοδικεία της χώρας ήταν για ακόμη μια Τετάρτη τα μέλη Συλλογικοτήτων,εμποδίζοντας την διεξαγωγή πλειστηριασμών.​
Μπορεί η θερμοκρασία έξω από τα  Ειρηνοδικεία να είναι χαμηλή λόγω της κακοκαιρίας , ωστόσο αυτό δεν ισχύει για το κλίμα που επικράτησε στις δικαστικές αίθουσες όπου το θερμόμετρο χτύπησε «κόκκινο», με τις εντάσεις να μην λείπουν από το «μενού»  των πλειστηριασμών.
Συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη (30/11) ήταν προγραμματισμένοι 33 πλειστηριασμοί , με το Ειρηνοδικείο Αθηνών να σημειώνει «πρωτιά», αφού μόνο σε αυτό είχαν ορίσει την διεξαγωγή 13 πλειστηριασμών, ωστόσο κανένας εξ' αυτών δεν πραγματοποιήθηκε. Το παρόν στο Ειρηνοδικείο Αθήνας έδωσε και ο  πρόεδρος της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, όπως έπραξε και την περασμένη εβδομάδα.
 «Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας πουλάει από την Αβάνα "επανάσταση", την ίδια ώρα εξαπολύει με τα "κοράκια" των Ειρηνοδικείων πλειστηριασμούς σε σπίτια 25 τμ και 50 τμ φτωχών οικογενειών και μικρά καταστήματα επαγγελματιών που φτωχοποιήθηκαν», δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για υποκρισία και εμπαιγμό. 
Σε ότι αφορά το «μέτωπο» της  Θεσσαλονίκης, οι διαδηλωτές προσπάθησαν να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς ενός αγροτεμαχίου στο Πανόραμα και δύο επαγγελματικών χώρων επιδιώκουν μέλη των Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, τα οποία συγκεντρώθηκαν και σήμερα στο δικαστικό μέγαρο.
Σύμφωνα με το voria.gr η πρόεδρος της Ένωσης Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης Ιωάννα Χρουσαλά - Μπιλίση γνωστοποίησε ότι για σήμερα «υπήρχαν 30 κατοικίες για πλειστηριασμό και η Ένωση δεν έδωσε άδεια για κανέναν».
Οι διαδηλωτές ζήτησαν, ωστόσο, από την πρόεδρο της Ένωσης να αποχωρήσει και να μην προχωρήσει η διαδικασία.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...