Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

Είναι τρελοί αυτοί οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ: Λάμπρου: Στόχος να υπονομεύουμε τη δεξιά πολιτική που εφαρμόζουμε (vid)


Στόχος της κυβέρνησης είναι να υπονομεύει τη δεξιά πολιτική που καλείται να εφαρμόσει δηλώνει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Λάμπρου, και σύμβουλος του υπουργείου Δικαιοσύνης σε προ ημερών συνέντευξή του στον ιστότοπο των 53 commonality.gr

«Πώς μπορείς να εφαρμόζεις αριστερή πολιτική την ώρα που εφαρμόζεις δεξιά; πρέπει να βρεις τρόπο να υπονομεύσεις τη δεξιά πολιτική και να το κανείς με ένα συνειδητό τρόπο που θα ανοίγει και δρόμους» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Γονατίσαμε, πέσαμε (τον Αύγουστο του ’15) αλλά καλούμαστε να σηκωθούμε – και πολλές φορές το κάναμε – και να ανέβουμε ξανά στο βουνό, στην κορυφή του βουνού για να ανοίξουμε ένα διαφορετικό δρόμο».

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αλλάξει τον κόσμο και όχι η διαχείριση μιας μιζέριας, όσο κι αν αυτό φαίνεται δύσκολο και ακατόρθωτο, επισημαίνει ο κ. Λάμπρου.

Επίσης, τάσσεται κατηγορηματικά κατά της συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας, χαρακτηρίζοντάς τη ως «συνθήκη» που δεν απέδωσε πουθενά. «Η Τουρκία δεν είναι ασφαλής τρίτη χώρα, και μας καλεί η Γερμανία και το Βίζεγκραντ να την αναγνωρίσουμε ως ασφαλή Τρίτη χώρα, ενώ δεν το κάνουν αυτοί… Θέλουν να κάνουμε τη βρώμικη δουλειά» τονίζει.


skai.gr


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...