Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Ζήλεψε ο Τσίπρας το δωρεάν WiFi Σάμαρα και μοιράζει δορυφορικές τηλεοράσεις στην Θράκη


Όλοι θυμόμαστε τον Σαμαρά το 2014 να υπόσχεται δωρεάν wifi σε όλους τους Έλληνες και βέβαια όλοι θυμόμαστε το κάζο που έφαγε ο Σαμαράς και όλη η Νέα Δημοκρατία!

Απόφαση με την οποία παρέχεται δωρεάν δορυφορική πρόσβαση στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς στους μειονοτικούς πληθυσμούς της Θράκης, υπέγραψε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς. Κοινωνός της είδησης στη Ροδόπη έγινε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη σημερινή του ομιλία στη Φιλύρα, μιλώντας για το δικαίωμα όλων των πολιτών να έχουν πρόσβαση στην ελληνική τηλεόραση, σε δημόσια και ιδιωτικά κανάλια.

Το νέο πρόγραμμα ονομάζεται «Επιχορηγούμενη Δορυφορική Πρόσβαση των Μειονοτικών Πληθυσμών της Θράκης στους Ελληνικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς Ελεύθερης Λήψης» και αναμένεται να καλύψει περίπου 120.000 Έλληνες πολίτες, οι οποίοι ανήκουν στη μουσουλμανική μειονότητα του Έβρου, της Ξάνθης και της Ροδόπης.

Βέβαια ο πρώην Αριστερός Τσίπρας πουλάει φύκια δεξιά για να πουλήσει κάτι όμορφο την ίδια ώρα που σερβίρει μνημόνια. Βέβαια του δεξιού Τσίπρας ας του πούμε ότι εθνικές συνειδήσεις δεν φτιάχνονται με την τηλεόραση, αντίθετα άντε να δούμε τους μουσουλμάνους της Δ. Θράκης μετά από λίγα χρόνια να συνωστίζονται σε εμπορικά κέντρα στις Black Fridays γιατί τέτοια κουλτούρα προάγουν τα κανάλια.

Από την άλλη, η μειονότητα στην Δ. Θράκη απαιτεί δεκαετίες ισονομία και ίσες ευκαιρίες με τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες και αυτά θα χάλαγαν την σούπα στους εθνικιστικούς κύκλους της Τούρκιας που πατάνε στο ότι σαν Κράτος έχουμε τους μουσουλμάνους της περιοχής πολίτες δεύτερης κατηγορίας!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...