Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ:ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (15/12) 5 μ.μ. ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙ


Η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει την Πανελλαδική Συγκέντρωση των συνταξιουχικών οργανώσεων, την Πέμπτη 15/12 στις 5 μ.μ. στα Προπύλαια.

Η κυβέρνηση από τη μια μεριά συνεχίζει την επίθεση στις συντάξεις με τις συνεχιζόμενες μειώσεις, με τις αναδρομικές κρατήσεις στις επικουρικές και προγραμματίζει τη δεύτερη παρτίδα μείωσης του ΕΚΑΣ για τους χαμηλοσυνταξιούχους και από την άλλη επιχειρεί να ρίξει στάχτη στα μάτια με το επίδομα που ανακοίνωσε τις τελευταίες μέρες και το ονόμασε κοινωνική πολιτική.

Πριν δύο χρόνια αντίστοιχες εξαγγελίες της κυβέρνησης Σαμαρά αντιμετωπίστηκαν από τη σημερινή κυβέρνηση ως ανήθικες και όχι μόνο.
Το έκτακτο βοήθημα δεν μπορεί να κρύψει τις συνεχιζόμενες μειώσεις στις συντάξεις, τις νέες μειώσεις στις συντάξεις που ζητάνε οι δανειστές, τα νέα μέτρα που προωθεί στις εργασιακές σχέσεις, τους νέους φόρους που ψήφισε μόλις πριν λίγες μέρες στον προϋπολογισμό και το νέο τέταρτο εν τέλει μνημόνιο που ετοιμάζεται.
Η ΛΑ.Ε. καλεί σε μαζική συμμετοχή στην Πανελλαδική Συγκέντρωση Συνταξιούχων την Πέμπτη 15/12, ώστε να σταλεί ένα ακόμη μήνυμα ανατροπής των μνημονιακών πολιτικών και του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων που στηρίζουν «πάση θυσία» σε βάρος του ελληνικού λαού τις «ανθρωποκτόνες» για τους συνταξιούχους, τη νεολαία και όλο το λαό απαιτήσεις των δανειστών.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...