Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΟΚ: 4500 Πατρινοί θα κάνουν Χριστούγεννα με την βοήθεια εκκλησίας, Δήμου και φορέων. Πόσα μνημόνια αντέχεις ακόμα;;


Σχεδόν πενταπλάσιος είναι ο αριθμός των νεόπτωχων που ζήτησαν φέτος βοήθεια από την εκκλησία, το δήμο και φιλανθρωπικές οργανώσεις προκειμένου να καλύψουν τις διατροφικές ανάγκες των ημερών.

Οπως γράφει σήμερα ο Π. Σακελλαρόπουλος στην "Π":

Ενα πλούσιο χριστουγεννιάτικο γεύμα, προσφορά της Ιεράς Μητρόπολης και ενοριών της Πάτρας, του Δήμου Πατρέων και του Φιλανθρωπικών σωματείων ετοιμάστηκε και προσφέρθηκε τα προηγούμενα 24ωρα σε πάνω από 4.500 συμπολίτες, σύμφωνα με μια πρώτη καταγραφή της «Πελοποννήσου», που επικοινώνησε με ορισμένους από τους φορείς που ασκούν το φιλανθρωπικό έργο στην περιοχή μας.

Χθες Παρασκευή, από την Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου ολοκληρώθηκε η χορήγηση μεγάλων ποσοτήτων κρέατος, συνοδευόμενα από γλυκίσματα και φρούτα τα οποία θα συμπληρώσουν ειδικά για τα Χριστούγεννα, τα βασικά είδη και τρόφιμα που λαμβάνουν 1.600 συμπολίτες με σοβαρά προβλήματα οικονομικά και υγείας. Σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Στήριξη», ο Δήμος διανέμει και 150 γεύματα κατ' οίκον.

2.000 είναι τα γεύματα που θα προσφέρει για τα Χριστούγεννα η Μητρόπολη Πατρών και τα Ενοριακά Συσσίτια. Αύριο Κυριακή, ανήμερα των Χριστουγέννων, ανοίγει για να σερβίρει τα πρώτα 100 γεύματα και ο «Αρτος Αγάπης», η πρόσφατα εγκαινιασθείσα δομή συσσιτίου της τοπικής Εκκλησίας. Καθημερινά, μέσα στις γιορτές, η δομή θα προσφέρει πάνω από 2.500 γεύματα.Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...