Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Αμετανόητος ο Κατσίκης, και βέβαια ούτε κουβέντα για αποπομπή από κυβερνητική πλειοψηφία


Σχόλιο Α.Α.: Κανονικά ο Τσίπρας με τον Καμμένο θα το έδιωχναν από την κυβερνητική πλειοψηφία, αλλά το πάθος του κυβερνητισμού υπερβαίνει κάθε ηθική και αξία.

Από thestival

Αμετανόητος, παρά τη θύελλα των αντιδράσεων για το ομοφοβικό παραλήρημά του, εμφανίστηκε επί της ουσίας ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης, επικαλούμενος την ελευθερία της έκφρασης!

Ο Κώστας Κατσίκης επέμεινε ότι τα στοιχεία του γάμου όπως αποτυπώνονται στο αστικό δίκαιο δεν μπορεί εξισώνονται με το σύμφωνο συμβίωσης. «Τυχόν γάμος ή τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια θα εγείρει ανισότητες» ισχυρίστηκε.

Ο βουλευτής ευχαρίστησε θερμά τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή για τη στάση που τήρησε. «Ανέδειξε όσα ενώνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ» τόνισε, κάνοντας μάλιστα λόγο για«πολιτικό πολιτισμό που διδάσκουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και για μοναδική ικανότητα να συνθέτουν διαφορετικές απόψεις».

«Όσοι με λένε ομοφοβικό και ρατσιστή δείχνουν ότι δεν υπερασπίζονται την ισότητα και το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης (...) την ελευθερία λόγου κι έκφρασης δεν πρόκειται να μου τη στερήσει κανένας αυτό είναι το μεγαλείο της Δημοκρατίας – να εκφράζομαι όσο μπορώ τεκμηριωμένα στη βάση αρχών κι αξιών με απώτερο σκοπό να παράξω όσο γίνεται γόνιμο πολιτικό λόγο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσίκης.

«... Κάποιοι προβαίνουν σε χαρακτηρισμούς όπως ‘‘ομοφοβικός’’ ή ‘‘έκφραση μίσους’’ ή ‘‘ρατσισμός’’ έχω να τους πω ότι με αυτή τη συμπεριφορά μόνο την ισότητα δεν υπερασπίζονται στο δικαίωμα του λόγου» τόνισε.

Σύμφωνα με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, «αυτές οι εκφράσεις δεν βοηθάνε στη συνοχή που σε δύσκολους καιρούς πρέπει να έχει στη Βουλή ούτε στις ανάγκες κοινωνίας».

«Επιχειρήθηκε η κακοποίηση της αλήθειας κι η διαστρέβλωση της πραγματικότητας– οι ΑΝΕΛ σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού» είπε, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι «διαφωνούμε με την εξίσωση των πάντων».


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...