Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Νέα προαναγγελία πιθανών εκλογών. Αυτή τη φορά από τον υπουργό, Παπαδημητρίου


Σχόλιο Α.Α.: Είναι τόσο ρεζίλιδες που συνδέουν τις εκλογές με το πόσο σκληρά μέτρα  θα αναγκαστούν να πάρουν από τους δανειστές. Τι θα μας πουν δηλαδή;;; Οτι είμαστε τσουτσέκια των δανειστών που αν μας αναγκάσουν να σφαγιάσουμε την κοινωνία θα πάμε σε εκλογές;; Κατάντησαν την χώρα, επαρχία!

Από iefimerida:     

Την εκτίμηση ότι οι θεσμοί «θα αποφύγουν την αποσταθεροποίηση της χώρας με νέες εκλογές», εκφράζει ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

«Οι θεσμοί επιβεβαιώνουν την πολιτική σταθερότητα της κυβέρνησης και κατά τη γνώμη μου θα αποφύγουν την αβεβαιότητα και την αποσταθεροποίηση της χώρας με νέες εκλογές, ιδιαίτερα τώρα με τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η Ε.Ε. με το Brexit και τα αποτελέσματα του ιταλικού δημοψηφίσματος και την αστάθεια του τραπεζικού συστήματος στην Ιταλία», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημητρίου, προσθέτοντας ότι αποκλείει το σενάριο να αποτύχει το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

Μάλιστα, ο υπουργός χαρακτηρίζει «ρεαλιστικό» το χρονοδιάγραμμα για συμφωνία με τους δανειστές μέχρι το τέλος του έτους και εμφανίζεται αισιόδοξος ότι «οι διαπραγματεύσεις θα ολοκληρωθούν και σε συνέχεια θα ενταχθεί η Ελλάδα στην ποσοτική χαλάρωση της ΕΚΤ».

«Η επιτυχής ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης θα "ξεκλειδώσει" και την πορεία ανάπτυξης της χώρας, την οποία ήδη οδηγούν οι επενδύσεις και οι εξαγωγές, με την ιδιωτική κατανάλωση να ακολουθεί», προσθέτει.Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...