Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016

Η επιστολή κύριοι του Μαξίμου, ήταν επιστολή συμμόρφωσηςΤο non Paper μας πληροφορεί πως η...κυβέρνηση της "αριστεράς" (μετά του...σ.Καμένου,βεβαίως βεβαίως) δεν δεσμεύτηκε σε τίποτα παραπάνω προς τους δανειστές από όσα είχε συμφωνήσει.Μάλιστα.

Απορία πρώτη:Αφού δεν δεσμεύτηκε για τίποτα παραπάνω,τότε...γιατί υποχρεώθηκε και συμφώνησε σε αυτήν την πράξη υποταγής να αποστείλει "επιστολή συμμόρφωσης" προς αυτούς?Για να τους γράψει...τα συμφωνηθέντα?

Απορία δεύτερη:Το..."κοκκαλάκι δίχως ίχνος κρέατος" προς τους συνταξιούχους που ο...ηγέτης 100ετίας και οι παρατρεχάμενοι στα πάνελ το ονόμαζαν "13η σύνταξη" γιατί στην επιστολή ονομάζεται...εφάπαξ καταβολή με τη δέσμευση πως "δεν πρόκειται να αλλάξει η μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού,άρα...13η (και 14η) σύνταξη γιοκ άπαξ δια παντός? Η - λέμε και καμιά μαλακία να περνά η ώρα - "δέσμευση" πως σε βάθος χρόνου θα επανέλθει και το δώρο προς τους συνταξιούχους πήγε κι αυτή στο ίδιο μέρος (σκουπιδοντενεκέ) που πήγε και το σκίσιμο του μνημονίου?

Απορία τρίτη:Η αναστολή αύξησης του ΦΠΑ "για όσο καιρό διαρκεί η προσφυγική κρίση" που είχε...δεσμευτεί ο...ηγέτης 100ετίας γιατί έγινε...αναστολή για ένα χρόνο που αφορά μόνο το 2017,άρα ο ΦΠΑ στα νησιά θα αυξηθεί το 2018 ακόμα κι αν - λέμε τώρα - βγούμε από το μνημόνιο?

Απορία τέταρτη:Αφού δεν δέχεστε ούτε υποδείξει,αλλά ούτε και νέες δεσμεύσεις,τότε γιατί με την επιστολή δεσμεύεστε...να πάρετε πίσω το βοήθημα αν δεν πιαστούν οι στόχοι τη στιγμή μάλιστα που - όπως δηλώνουν καθημερινά οι...γιοι της δρακογενιάς και λοιπά στελέχη - ο Σόιμπλε κάνει τα πάντα για να "αποτύχει το πρόγραμμα"?

Ο σανός καλός,αλλά...μόνο για oikositistas (να δούμε που θα κρυφτείτε αν θα σας αναγκάσουν να πάρετε πίσω τα λεφτά από τους συνταξιούχους)?

Υ.Γ. Καταντήσατε χειρότεροι κι από τους κοτσαμπάσηδες που κάθε μήνα έστελναν επιστολή υποταγής στους τοπικούς αγάδες!

#ξεφτίλεςΣχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...