Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Μην του το πει κανένας του Τσίπρα, αλλά ο Καμμένος ακόμα μπούλης είναι!


Σε μία διαφορετική αποκάλυψη προχώρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην αρχή της ομιλίας του από τη Νίσυρο όπου βρέθηκε σήμερα.

Ο πρωθυπουργός θέλοντας να δώσει έναν πιο προσωπικό τόνο στην ομιλία του δήλωσε ότι είχε επισκεφθεί το νησί πριν πολλά χρόνια και σε αυτή αυτήν επίσκεψη είχε συναντήσει και τον Πάνο Καμμένο.

«Σε φοιτητικές διακοπές μου στη Νίσυρο,τότε με sleeping bag, στην Πάχη, ήταν η πρώτη φορά που ήρθα στο νησί σας», είπε χαρακτηριστικά.

«Και θέλω να σας εκμυστηρευτώ και κάτι. Ήταν η πρώτη φορά που συνάντησα τον Καμμένο στο πανηγύρι της Παναγίας, σε ένα πανηγύρι που όλο το νησί σε μια αυλή μοίραζαν κρέας και πατάτες βραστές και θυμάμαι ότι ήταν εκεί ο Πάνος Καμμένος πολιτευτής της Δεξιάς εγώ από τότε ήμουν στην αριστερά θεωρούσα ότι είναι μπούλης», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, προκαλώντας αμήχανα χαμόγελα στον ίδιο τον υπουργό Αμυνας που βρισκόταν στην πρώτη σειρά, όσο και στους άλλους παράγοντες.

Όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός, του έκανε εντύπωση «ο Πάνος ο Καμμένος ήταν ζεστός άνθρωπος και έπιανε κουβέντα σε όλα τα τραπέζια και το σχολίασα στη γυναίκα μου που ήμασταν από τότε μαζί».

«Είναι ένας άνθρωπος που είναι έξω καρδιά», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός και κατέληξε:

«Παρά τις διαφορές μας με τον Πάνο Καμμένο έχουμε κοινό στόχο: Θέλουμε ο τόπος να πάει μπροστά».Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...