Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

Απίστευτη γελοιότητα...Το Υπ. Οικονομικών ταύτισε Σόιμπλε με τον Σκρουτζ της Χριστουγεννιάτικης ιστορίας


Η κάρτα έχει πρωταγωνιστή τον Εμπενίζερ Σκρουτζ, τον τσιγκούνη και γεροξεκούτη πλούσιο, που στα τελευταία χρόνια της ζωής του άφησε το Πνεύμα των Χριστουγέννων να τον συνεπάρει και να μάθει έννοιες όπως συμπόνια και γενναιοδωρία.

"Ίσως όλες οι χριστουγεννιάτικες ιστορίες να έχουν κάποιον φοβερό και τρομερό Εμπενίζερ, κλειστό σαν στρείδι, που υποδέχεται, μέσα στην απέραντη μοναξιά του, τα πνεύματα των Χριστουγέννων.
Ίσως και η δική μας χριστουγεννιάτικη ιστορία να μην αποτελεί εξαίρεση.

Όμως, φίλοι και συνεργάτες, αγαπητοί και αγαπημένοι, οι δικές μας ευχές είναι πέρα και πάνω από τους Εμπενίζερ αυτού του κόσμου. Δεν το βάζουν κάτω οι ευχές μας, όπως δεν το βάζουμε κάτω κι εμείς. Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία και αγάπη. Με το βλέμμα στραμμένο στους ανθρώπους γύρω μας" γράφουν οι ευχές του υπουργείου Οικονομικών.

Card

Η συγκεκριμένη κάρτα έρχεται σε μια στιγμή που είναι ανοιχτό το μέτωπο της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης με την κόντρα να έχει φουντώσει για τα καλά μετά τις πρόσφατες παροχές του πρωθυπουργού και τις σφοδρές αντιδράσεις του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

news247.gr


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...