Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Κούνεβα: Λίγα χρήματα πήρε για αυτό που έπαθε αλλά άλλαξε στρατόπεδο


Πολλά ακούγονται για την Κούνεβα κανείς όμως δεν στέκεται στην ουσία. Αν υπάρχει ένα και μοναδικό πρόβλημα με την Κούνεβα αυτό δεν είναι οι καταθέσεις της, οι οποίες κατά την άποψή μας είναι λίγες και ποτέ δεν θα μπορέσουν ότι ύψος και να λάβουν να αποκαταστήσουν το δίκαιο μετά από αυτό που υπέστη. 

Το πρόβλημα είναι ότι συμμετέχει σε ένα κόμμα εξάμβλωμα και στηρίζει την πιο αισχρή κυβέρνηση, που στο όνομα της αριστεράς, ψηφίζει μνημόνια και καταργεί βασικά - στοιχειώδη εργασιακά-ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά δικαιώματα.

Το πρόβλημα είναι ότι συναινεί με τους ΣΥΡΙΖΑυγίτες που επιτίθενται ανηλεώς στα φτωχά κοινωνικά κοινωνικά στρώματα κάνοντας πλάτες στους πλούσιους και το μεγάλο κεφάλαιο.

Το πρόβλημα είναι οι ομαδικές απολύσεις, οι ελαστικοποιημένες σχέσεις εργασίας, οι απλήρωτες εργατοώρες, η ημιαπασχόληση, ο κατώτατος και ο υποκατώτατος, οι συλλογικές και ατομικές συμβάσεις, η μαύρη εργασία και η πιο άγρια εκμεταλλευτική σχέση του συστήματος με τον εργαζόμενο μέσα από την μαύρη εργασία.
Το πρόβλημα είναι ότι η Κούνεβα και η ΚΑΘΕ Κούνεβα έχει πάρει διαζύγιο από το προλεταριάτο και στηρίζει τους ταξικούς εχθρούς μας. 

Αυτό είναι το αισχρό και γι αυτό το λόγο είναι απέναντι μας. Έχει αλλάξει στρατόπεδο η Κούνεβα. Εκτός και αν θέλετε να λέμε και εμείς παραμύθια Τσιπριζέικα ότι όλα αυτά γίνονται για το καλό του λαού, είναι πολιτικές που δεν αρέσουν αλλά ΤΙΝΑ και τις εφαρμόζουμε αν και δεν τις υιοθετούμε! Εκτός αν θέλετε να δουλευόμαστε και να παίζουμε την κολοκυθιά ότι δεν έχουν ευθύνη αυτοί, αλλά οι κακοί τοκογλύφοι που μας εκβιάζουν και αναγκαζόμαστε να συνθηκολογήσουμε! ή είσαι με τους φτωχούς ή δεν είσαι. Και με τους φτωχούς και με τους πλούσιους δεν γίνεται να είσαι, εκτός και αν θέλεις να πουλάς σανό.

Και για αυτό τόσο οι διάφοροι "αριστεροί", όσο και οι δεξιοί δεν μιλούν. Η Κούνεβα με το πρόσχημα μιας κατ' επίφαση αριστεράς και παρά το γεγονός ότι προέρχεται από μια χιλιοταλαιπωρημένη κοινωνική ομάδα, αυτή των καθαριστριών, και παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε την πιο στυγνή, εκδικητική και δολοφονική πλευρά της εργοδοσίας, πάει με την μεριά των εργοδοτών και στηρίζει το έκτρωμα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Πάει με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που σφαγιάζουν κατ' εντολή των κεφαλαιοκρατών τους φτωχούς και κατατρεγμένους αυτής της χώρας. Αυτό είναι το πρόβλημα και όχι οι καταθέσεις της. Μπορείτε να κάνετε τα στραβά μάτια και να ξεπλένετε αυτή την επιλογή με το γεγονός ότι βρέθηκε αντιμέτωπη με την δολοφονική εργοδοσία, αλλά εμείς δεν αρεσκόμαστε σε τέτοιου είδους συμψηφισμούς.

Αξιοθαύμαστο το θάρρος της να ορθώσει το ανάστημά της, αξιοθαύμαστοι και όσοι αλληλέγγυοι προσέτρεξαν να την στηρίξουν. Ούτε καν θα μπούμε στην κατάπτυστη "επιχειρηματολογία" ότι εξαργύρωσε την εις βάρος της δολοφονική ενέργεια με μια θέση στο ΣΥΡΙΖΑ και το ευρωκοινοβούλιο. Θα σταθούμε στο πρόβλημα ότι επέλεξε να στηρίξει αυτούς που καβάλησαν τις καρέκλες και με περισσό θράσος κατακρεουργούν το λαό. Όποιος-α κατάλαβε κατάλαβε... τυχόν παρερμηνείες και διαστρέβλωση των θέσεών μας είναι αυτονόητο ότι δεν γίνονται αποδεκτές.
Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...