Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Γλυκανάλατες νουθεσίες από τον Ιερώνυμο για ενότητα θυτών και θυμάτων!


Μήνυμα ενότητας σε όλους τους Έλληνες, προκειμένου να ξεπεράσουν την κρίση, έστειλε από την Κέρκυρα ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

«Σήμερα σε αυτή τη δύσκολη περίπτωση που ζούμε, σε μία κρίσιμη περίοδο, όλοι αναζητούμε στηρίγματα, ζητούμε μέσα σε αδιέξοδα να βρούμε διέξοδο, προσπαθούμε με κάθε τρόπο και καλά κάνουμε .

»Αλλά το πρώτο, το απαραίτητο και το ζητούμενο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή και πρέπει να αγωνιστούμε γι’ αυτό, είναι να είμαστε όλοι μαζί αγαπημένοι, ενωμένοι, σαν να είμαστε μία γροθιά και να προσπαθήσουμε ο καθένας με τις δυνάμεις που διαθέτει, ενωμένοι να περάσουμε στην απέναντι όχθη. Δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός, κρίσεις έχει περάσει πολλές αυτός ο τόπος, αλλά ενωμένοι όταν είμαστε τα αντιμετωπίζουμε» είπε στις πρώτες δηλώσεις του στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας».

Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος ταξίδεψε στην Κέρκυρα ενόψει της εορτής του προστάτη του νησιού Αγίου Σπυρίδωνα τη Δευτέρα.Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...