Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Απόπειρα Δολοφονίας του Ρώσου Πρέσβη στην Άγκυρα. Πληροφορίες ότι ο δολοφόνος μίλησε για το Χαλέπι


Νέο γύρο έντασης στις ρωσοτουρκικές σχέσεις, αναμένεται να προκαλέσει η δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο Ρώσος πρέσβης Αντρέι Καρλόφ, στην Άγκυρα.

Ο Καρλόφ, μιλούσε σε έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Η Ρωσία μέσα από τα μάτια των Τούρκων”, όταν δέχθηκε πισώπλατους πυροβολισμούς.

Ο Ρώσος πρέσβης, μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ υπάρχουν ακόμα 3 τραυματίες. Για επίθεση ισλαμιστή, κάνει λόγο η ρωσική πρεσβεία, σύμφωνα με τη Hurriyet. Το επεισόδιο αυτό είναι πολύ πιθανό να “σπρώξει” τις ρωσοτουρκικές σχέσεις, στο σημείο που βρέθηκαν και το Νοέμβριο του 2015, έπειτα από την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους, από τους Τούρκους.

Σύμφωνα με το CNN Turk, δεν έχουν σταματήσει να ακούγονται πυροβολισμοί στο σημείο.

Οι Πληροφορίες από το Twitter είναι καταιγιστικές!

Έγκυρες πληροφορίες μιλάνε  ότι ο επίδοξος δολοφόνος ήταν αστυνομικός, που τον φύλαγε και μάλιστα φέρεται να είπε την ώρα της απόπειρας δολοφονίας κάτι για το Χαλέπι πράγμα που παραπέμπει σε τουρκικούς εθνικιστικούς κύκλους που ενοχλούνται από την Ρωσική παρέμβαση στην Συρία και την εκδίωξη των φιλότουρκων ισλαμιστών!UPDATE  19:00: Ο Δράστης φέρεται να είναι πλέον νεκρός!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...