Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Διάγγελμα (εκλογών;;;) Τσίπρα: Ψίχουλα σε χαμηλοσυνταξιούχους και Βόρειο Αιγαίο


Στο διάγγελμα του κορόιδεψε τον λαό λέγοντας ότι κερδίσαμε μείωση χρέους με την πρόσφατη απόφαση eurogroup. 45 δις μείωση είπε, αλλά δεν είπε ότι αυτό αφορά το 2060 χρόνος που το χρέος θα έχει φτάσει πάλι στα ίδια και χειρότερα από τους τόκους.

Μετά πανηγύρισε για το πλεόνασμα 3,5% που συμφώνησε που σημαίνουν 7δις πλεόνασμα κάθε χρόνο και μετά το 2018......Ότι ήθελε ο Σόιμπλε!

Και αφού έγινε Πολάκης και πανηγύρισε για προσλήψεις ενός έτους στον χώρο της υγείας!

Υποσχέθηκε 13η σύνταξη σε χαμηλοσυνταξιούχους, που που δεν θα είναι πάντα 13η αφού ένα ποσό στα 600 εκατόμμυρια θα μοιραστεί σε ένα εκατομμύριο χαμηλοσυνταξιούχους που είπε ότι αφορά ποσά από 300 ευρώ και πάνω σε όσους παίρνουν σύνταξη μέχρι 850 ευρω. Βέβαια θα πάρει ένας χαμηλοσυνταξιούχος 400 ευρώ για παράδειγμα ποσό που έχασε σε λιγότερο από ε΄να χρόνο από το ασφαλιστικό Κατρούγκαλου.

Είπε για μέτρα στήριξης στα νησιά βορείου και ανατολικού Αιγαίου και αναστέλλουμε την αύξηση του ΦΠΑ. Οι συμπολίτες μας εκεί σηκώνουν το βάρος ολόκληρης της Ευρώπης για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης. 

Η αλήθεια είναι ότι ο Τσίπρας αναδιανέμει την φτώχεια μας, αφού έχοντας ξεζουμίσει όλο τον λαό δίνει κάποια ψίχουλα σε μία μικρή μερίδα....Η αλήθεια είναι ότι ο προϋπολογισμός του 2017 έχει 4 δις παραπάνω σε φόρους!

Η συγκυρία που η αξιολόγηση δεν κλείνει γιατί το ΔΝΤ ζητάει επιπλέον μέτρα και ο Τσίπρα δίνει 600 εκατομμύρια θυμίζει εκλογές......Δίνει τα ψίχουλα, εμφανίζει σύγκρουση με τους δανειστές για τα ψίχουλα και πάει σε εκλογές με σκοπό να υπερβεί το 20% και να διασωθεί πολιτικά!Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...